Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2019 15:19

ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Πυρκαγιά στο όρος «Κασιδιάρη»

Νέο πύρινο μέτωπο για τρίτη συνεχόμενη μέρα στην επαρχία Φαρσάλων. Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα στις 7:40 μ.μ., στο όρος «Κασιδιάρης», ξέσπασε πυρκαγιά, η οποία έκαψε χορτολιβαδική έκταση με πουρνάρια.

Για την κατάσβεσή της συμμετείχαν 3 οχήματα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Φαρσάλων και ένα πεζοπόρο τμήμα.

* * *

Συνελήφθη φυγόποινος στη Λάρισα

Ένας 35χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων για διακίνηση ναρκωτικών, με ποινή κάθειρξης 11 ετών, 9 μηνών και 14 ημερών, καθώς και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

* * *

Ξεκινούν οι εγγραφές στη Μουσική Σχολή Φαρσάλων

Ξεκινούν οι εγγραφές στη Μουσική Σχολή του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ για το σχολικό έτος 2019-2020.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής: Προωδειακό τμήμα (για παιδιά από 5 έως 7 ετών), πιάνου, κιθάρας, βιολιού, μονωδίας (φωνητικό), φλάουτου, αρμονίου, ακορντεόν, μπουζουκιού, ηλ. κιθάρας, ανώτερων θεωρητικών.

Εγγραφές από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρες 10:00 – 12:00 και 17:30 – 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο (1ος όροφος). Τηλ. επικοινωνίας: 2491-024.813.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

* * *

Εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ στον Ξερόλακα

Τα Παραρτήματα ν. Λάρισας και Ελασσόνας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 11.00 π.μ. στον «Ξερόλακκα» Καρυάς Ολύμπου, για να τιμήσουν την ορκωμοσία των πρώτων αντάρτικων ομάδων του ΕΛΑΣ στις 20 Ιούλη 1942. Καλούνται τα μέλη, φίλοι και απόγονοι των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται στο τηλέφωνο του Παραρτήματος Ν. Λάρισας 2410-252611. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από την πλατεία Εβραίων, Κυριακή 8 Σεπτέμβρη, στις 9 το πρωί.

* * *

Οι Φαρσαλινοί έμποροι στηρίζουν τα βιβλιοπωλεία

Διαγωνισμό στήριξης για τα βιβλιοπωλεία της περιοχής διοργανώνει ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων. Ο κάθε καταναλωτής, με αγορές των 20 ευρώ από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο της πόλης, θα λαμβάνει κουπόνια και θα μπαίνει στην κλήρωση για τα δώρα της προωθητικής ενέργειας της τοπικής αγοράς που είναι τρία Tablet. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε χθες και θα λήξει τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων την 1η Οκτωβρίου στις 14.00. Στο τέλος του διαγωνισμού, οι τυχεροί θα ενημερωθούν από τη γραμματεία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου.

* * *

Στην έκθεση "TourNatur" η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιώντας το στρατηγικό σχέδιο ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος στη Θεσσαλία συμμετέχει και φέτος στην τουριστική έκθεση εναλλακτικών μορφών τουρισμού TourNatur, που πραγματοποιείται στο Dusseldorf στη Γερμανία, από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου 2019, ως συνεκθέτης του ΕΟΤ, όπου και θα παρουσιάσει τους προορισμούς και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού στη Θεσσαλία. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κάνοντας όλες τις απαραίτητες προωθητικές ενέργειες, για την ανάδειξη των μορφών τουρισμού στη Θεσσαλία, καλεί τους εμπλεκόμενους επιχειρηματίες να φιλοξενηθούν στο χώρο της στη TourNatur 2019 για να προωθήσουν τις τουριστικές τους υπηρεσίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass