Τραυματίσθηκε παιδί στο «Καράβι»

ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΒΑΝΔΑΛΟΙ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2019 15:00

Ο τραυματισμός ενός παιδιού ενώ έπαιζε στην καινούρια παιδική χαρά στο πάρκο Χατζηχαλάρ είναι το αποτέλεσμα πράξεων ασυνείδητων, που βανδάλισαν το εντυπωσιακό «καράβι».

Το παιδί τραυματίσθηκε την περασμένη εβδομάδα, πατώντας στο κενό που προκάλεσε η αφαίρεση ξύλινων τμημάτων του δαπέδου, ξύλα που έσπασαν ή αφαίρεσαν οι βάνδαλοι, την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με εκτιμήσεις.

Ο Δήμος Λαρισαίων πληροφορήθηκε από τρίτους το ατύχημα που είχε το παιδί και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών επισκέφθηκε την παιδική χαρά την περασμένη Παρασκευή για να διαπιστώσει τις φθορές. Μόνο που το Σάββατο κι ενώ εργαζόμενοι του Δήμου βρέθηκαν ξανά στον χώρο για τις επιδιορθώσεις προκειμένου να συνεχισθεί το παιχνίδι των παιδιών με ασφάλεια, διαπιστώθηκε ότι οι βάνδαλοι προχώρησαν σε ακόμη μεγαλύτερες ζημιές, αποξηλώνοντας τη γέφυρα, που συνέδεε τις δύο πλευρές της παιδικής χαράς. Συνεργεία του Δήμου Λαρισαίων ασφάλισαν ήδη τον χώρο έτσι ώστε να μην επηρεάζεται το παιχνίδι των παιδιών στους υπόλοιπους χώρους, ενώ αναζητείται λύση για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass