Μαθητές των Τρικάλων γνωρίζουν τις ομορφιές του Ολύμπου

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ «Α.Ε.ΝΟ.Λ Α.Ε.» ΜΕ ΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΒΩΤΟ»

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2019 16:04

Για το μυθικό βουνό Όλυμπο και τις ομορφιές του ενημερώθηκαν μαθητές από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων, επισκεπτόμενοι το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελασσόνας, με την περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινη Κιβωτός».


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας (Α.Ε.ΝΟ.Λ Α.Ε.) η οποία βρίσκεται αρωγός στις δράσεις για την ανάδειξη του Ολύμπου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Α.Ε.ΝΟ.Λ Α.Ε. κ. Λευτέρης Φουρκιώτης ευχαρίστησε την πρόεδρο της «Πράσινης Κιβωτού» κ. ΛέναΤζιότζου - Μηλιώνη για την πρωτοβουλία της οργάνωσης να επισκεφθεί την Ελασσόνα.
Απευθυνόμενος στους μαθητές, ο κ. Φουρκιώτης είπε ότι η Ελασσόνα είναι μια ανοιχτή πόλη και πως η βοήθεια της Εταιρείας θα είναι απεριόριστη με σκοπό την προβολή του Ολύμπου.
Η παρουσίαση των χαρακτηριστικών του Ολύμπου στους μαθητές έγινε από τον υπεύθυνο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελασσόνας κ. Κώστα Σπανό, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η διευθύντρια - συντονίστρια CLLD της Α.Ε.ΝΟ.Λ Α.Ε κ. Σεβαστή Μπασδέκη.
Σημειώνεται πως η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις της περιβαλλοντικής οργάνωσης, στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί με τίτλο «Επιστροφή στον Όλυμπο: Αναδεικνύοντας τη σημασία του μέσα από τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass