Διαμαρτυρία για την εισβολή των Τούρκων στη Συρία

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2019 15:22

Με σύνθημα «Οι λαοί δεν είναι κρέας για τα κανόνια των ιμπεριαλιστών και των υποτακτικών τους» και καταγγέλλοντας την εισβολή των Τούρκων στη Συρία, το ΚΚΕ (μ-λ) Λάρισας καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μεθαύριο Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, στις 11.30 στην Κεντρική πλατεία.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται για μια «μεμονωμένη» ενέργεια της Τουρκίας, αλλά για μια άμεση συνέπεια της κατάστασης που έχει δημιουργήσει ο σκληρός ανταγωνισμός και η άγρια σύγκρουση των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, κυρίως ΗΠΑ-Ρωσίας, για τον έλεγχο της περιοχής. Παράλληλα, αυτή η αντιδραστική επιθετική πράξη δημιουργεί τους όρους για μεγαλύτερη όξυνση των ανταγωνισμών, για απογείωση των φιλοπόλεμων σχεδίων όλων των αντιδραστικών δυνάμεων που εμπλέκονται στις εξελίξεις, και κατά συνέπεια, για μεγαλύτερα δεινά και πολεμικούς κινδύνους για τους λαούς.

Στη χώρα μας και στη Λάρισα, που μετατρέπεται γοργά σε πολεμικό ορμητήριο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και των ΝΑΤΟϊκών δολοφόνων, οι προοδευτικοί άνθρωποι, η νεολαία και όλος ο εργαζόμενος λαός οφείλουμε να καταδικάσουμε απερίφραστα την εισβολή. Να μπούμε πιο θαρρετά στον δρόμο για την ανασυγκρότηση της αντιπολεμικής-αντιιμπεριαλιστικής πάλης. Για την οικοδόμηση ενός Μετώπου των Λαών, των εθνοτήτων και των μειονοτήτων, των προσφύγων και των μεταναστών, με στόχο την αποτροπή του πολέμου και το διώξιμο όλων των ιμπεριαλιστών και των ενεργούμενών τους από την περιοχή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass