Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2019 15:32

 

Ανανέωση σημάτων λειτουργίας καταλυμάτων

Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων δωματίων νομού Λάρισας προσκαλεί πολιτικούς μηχανικούς και εταιρείες πιστοποίησης για την καλύτερη δυνατή τιμή σχετικά με την ανανέωση των σημάτων λειτουργίας των μελών του. Πληροφορίες στον πρόεδρο Θανάση Μητσόπουλο στο τηλέφωνο 6945-101.735.

Ο γ.γ. Περιβάλλοντος Ευθ. Μπακογιάννης σε εκδήλωση του ΤΕΕ

Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος οργανώνει ημερίδα εργασίας με θέμα «Προβλήματα κατά τις διαδικασίες σύνταξης και εφαρμογής του τοπικού χωρικού σχεδιασμού και προτάσεις θεραπείας τους», που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, αύριο Τρίτη 22 Οκτωβρίου και ώρες 17:00 – 21.00, στο ΤΕΕ. Σε μια περίοδο πριν από την έναρξη σύνταξης των νέων Τοπικών Χωρικών Σχεδίων, η ημερίδα έχει ως στόχο να επισημανθούν και να καταγραφούν τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα και δυσκολεύουν ή αναστέλλουν το έργο των μηχανικών.

Οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ

Προσκλητήριο σε εργαζόμενους, εργαζόμενες, νέους και νέες, απευθύνει η Επιτροπή Θεσσαλίας του ΚΚΕ, να συμβάλλουν στην επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η κεντρική επιτροπή του κόμματος για το διάστημα Νοέμβρης - Δεκέμβρης 2019.

Εορταστική εκδήλωση ΚΚΕ –ΠΕΑΕΑ

Η Τ.Ε. Λάρισας του ΚΚΕ, οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για την απελευθέρωση της Λάρισας, μεθαύριο Τετάρτη 23/10/2019 και ώρα 10.30 π.μ στην πλατεία Τάκη Γαργαλιάνου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Ομιλία από το Θανάση Σερδένη στέλεχος του ΚΚΕ, χαιρετισμό από τον πρόεδρο του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, στην εκδήλωση θα ακουστούν τραγούδια από την χορωδία της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφανιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass