Εορτές του Αγίου Δημητρίου

ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2019 15:54

Με αφορμή την εορτή του Αγίου Δημητρίου, τοπικές κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ, πραγματοποιούν θρησκευτικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

-Βούναινα: Αύριο Παρασκευή 25 Οκτωβρίου ώρα 6 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας. Μετά το πέρας του Εσπερινού θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή παραδοσιακή μουσική σε σκεπαστό χώρο παρακείμενο του Ιερού Ναού (ώρα έναρξης 8 μ.μ.). Μεθαύριο Σάββατο 26 Οκτωβρίου ώρα 07.30 π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

-Χαρά: Στην περιοχή Φιλίκια της Τ.Κ. Χαράς του Δήμου Κιλελέρ. Αύριο Παρασκευή ώρα 5 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας. Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα τελεστεί την ίδια ώρα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Χαράς. Μεθαύριο Σάββατο ώρα 8 π.μ. θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα τελεστεί την ίδια ώρα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Χαράς.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσουν θρησκευτικές εκδηλώσεις στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Χαράς.

-Μελισσοχώρι: Αύριο Παρασκευή στις 7 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας. Μεθαύριο Σάββατο ώρα 07.30 π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ώρα 6 μ.μ. Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός και Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν τα εκκλησιαστικά συμβούλια των ναών, οι τοπικές κοινότητες και ο Σύλλογος Γυναικών Χαράς υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass