Σε κινητοποιήσεις οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΙΓΟΩΡΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ, ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2019 15:46

Σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις βρίσκονται οι φοιτητές του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας στη Λάρισα τις τελευταίες ημέρες. Προχθές, οι φοιτητικοί σύλλογοι ΣΤΕΦ και ΣΕΥΠ προχώρησαν σε 3ωρο αποκλεισμό του ιδρύματος για να γίνουν γνωστά τα αιτήματά τους και να αναδειχθεί η κατάσταση που υπάρχει στα τμήματα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού έγινε συζήτηση από τα μέλη των ΔΣ των συλλόγων με όλους τους φοιτητές για την τραγική κατάσταση που υπάρχει στο ίδρυμα, με την έλλειψη καθηγητών, με την κατάσταση στις εργαστηριακές ομάδες και κυρίως για το μέλλον και το αντίκρισμα των πτυχίων, παλιών και νέων τμημάτων. Επιπλέον, έγινε συζήτηση και για τα σχέδια της Κυβέρνησης της ΝΔ που έρχονται μέσα από το "αναπτυξιακό" νομοσχέδιο με την εξίσωση πτυχίων ιδιωτικών κολεγίων και πανεπιστημίων.

Επίσης, έγινε ενημέρωση για το κοινό σχέδιο δράσης των συλλόγων το επόμενο διάστημα, με κορύφωση τη συμμετοχή στο Πανελλαδικό Φοιτητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου. Με βάση αυτόν τον σχεδιασμό οι φοιτητές την ίδια μέρα συμμετείχαν στο συλλαλητήριο μαζί με το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, που έγινε στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας απέναντι στο "αναπτυξιακό" νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass