Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2019 15:22

Για ακόμα μια χρονιά γιορτάζεται στην Ελλάδα η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού από 1 έως 7 Νοεμβρίου. Το σύνθημα για το 2019 είναι «Μητρικός θηλασμός: Ενδυναμώνουμε τους γονείς, διευκολύνουμε τον θηλασμό» και επιλέχθηκε, προκειμένου να συμπεριλάβει όλες τις κατηγορίες γονέων του σημερινού κόσμου.

Καθοριστικής σημασίας αποτελεί το να στοχεύσουμε την υποστήριξη και των δύο γονέων, ώστε να ενδυναμωθούν, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους σε σχέση με τον θηλασμό.

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού στον χώρο διεξαγωγής των μαθημάτων ανώδυνου τοκετού, στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας θα πραγματοποιηθούν ενημερώσεις για τον μητρικό θηλασμό, ως εξής:

-τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 12:00.

Παράλληλα, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου το πρωί στην πλατεία Ταχυδρομείου η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαιών-Μαιευτών Λάρισας θα πραγματοποιούν ενημερώσεις και διανομή έντυπου υλικού σχετικά με τον μητρικό θηλασμό.

Επίσης, βιωματικό σεμινάριο με σκοπό την ενθάρρυνση και ενίσχυση του θηλασμού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου από τις 11:00 έως τις 12:00 στον ίδιο χώρο. Τηλέφωνο επικοινωνίας για στήριξη στον Μητρικό Θηλασμό: 2413-506.290.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass