«Κάλλιο αργά παρά ποτέ»

«ΟΨΙΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ», ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΥ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2019 16:44

Παρέμβαση για τον ολοκληρωμένο κόμβο Πυργετού – Ραψάνης και τα διόδια από τη δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης του Δήμου. Τεμπών, με επικεφαλής τον π. δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο.

Σε δελτίο Τύπου επισημαίνονται τα εξής:

«Μπορεί να αργήσατε κ. Μανώλη αλλά μαθαίνετε, χαιρόμαστε που επιτέλους οι δηλώσεις σας σε τοπικά ΜΜΕ είναι αυτές που λέγαμε και εμείς ως Δημοτική Αρχή. Ευτυχώς μπορεί να αργήσατε αλλά παραδεχθήκατε ότι με την προώθηση των αναλογικών διοδίων θα λυθεί και το θέμα της μη τοποθέτησης διοδίων στην κοιλάδα των Τεμπών καθώς και η κατασκευή του ολοκληρωμένου κόμβου στον Πυργετό.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Κώστας Κολλάτος σε δήλωσή του στα ΜΜΕ είχε αναφέρει ότι η κατασκευή αμφίπλευρου κόμβου στο ύψος του Πυργετού περνάει μέσα από την ολοκλήρωση διαδικασίας των αναλογικών διοδίων.

Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε πριν 3 χρόνια και τον Ιούνιο του 2019 υπήρξε προσωρινός ανάδοχος. Βέβαια εκκρεμεί προσφυγή στο ΣτΕ από έτερο υποψήφιο που εκδικάστηκε στις 23/9/2019 και αναμένεται σύντομα η απόφαση.

Όπως και η λειτουργία αναλογικών διοδίων σημαίνει αυτόματα την κατάργηση μετωπικών και πλευρικών διοδίων.

Να σας θυμίσουμε και τις δικές σας δηλώσεις κ .Μανώλη στα ΜΜΕ στις 28 Απριλίου 2018:

«Η ανικανότητα της δημοτικής αρχής Τεμπών του κ. Κολλάτου, να διαχειριστεί το θέμα της οδικής ολοκλήρωσης του ημικόμβου Ραψάνης, οδήγησε τους επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα παράλια των Δήμων Τεμπών και Αγιάς, να καταλάβουν την παλαιά εθνική οδό για να διεκδικήσουν το αυτονόητο, την ολοκλήρωση ενός πλήρους οδικού κόμβου στο ύψος του Πυργετού, ο οποίος θα τους βγάλει από την οδική απομόνωση».

Αλήθεια κ. Μανώλη, καλές οι προεκλογικές σας υποσχέσεις και μάλιστα μπροστά στον βωμό της υφαρπαγής ψήφου αλλά δεν μας είπατε ισχύουν ή δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις σας;

Διότι δύο τινά συμβαίνουν.

Ή υπάρχει επιλεκτική μνήμη, ή πρέπει έστω και τώρα να παραδεχτείτε την όψιμη κατανόηση της πραγματικότητας.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ενημερώσετε τούς δημότες.

Και βέβαια δεν πρέπει να λησμονείτε, ότι δείχνει πολιτική ανδρεία αφενός η αναγνώριση των προσπαθειών και αφετέρου η επαλήθευση στο ζήτημα του αμφίπλευρου κόμβου και των διοδίων της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass