Ολα έτοιμα για τη γιορτή ελιάς στους Γόννους

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2019 15:12
Από τη σύσκεψη της Δημοτικής αρχής Τεμπών για τον συντονισμό των εργασιών της γιορτής Από τη σύσκεψη της Δημοτικής αρχής Τεμπών για τον συντονισμό των εργασιών της γιορτής

Την 7η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς διοργανώνει το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον ΔΟΠΑΠΕΠΤ και την Τοπική Κοινότητα Γόννων.

Με πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής, για 7η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς με σκοπό την ανάδειξη και προβολή τόσο των προϊόντων της Ελιάς, όσο και την επιμόρφωση των ελαιοκαλλιεργητών με ομιλίες – ημερίδα από καταρτισμένους επιστήμονες. Η διήμερη γιορτή θα περιλαμβάνει επιμορφωτική ημερίδα για τους ελαιοπαραγωγούς, περίπτερα έκθεσης αγροτικών προϊόντων της περιοχής, καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις και έκθεση φωτογραφίας.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 7ης Πανδημοτικής Γιορτής Ελιάς. Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Μακρυχωρίου με τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται με σκοπό τον συντονισμό και τη σωστή διοργάνωση της Γιορτής. Στη σύσκεψη παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, ο αντιδήμαρχος Γόννων κ. Καραναστάσης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σίμος, ο πρόεδρος και το μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Κρικώνης και Λιακατάς αντίστοιχα, ο τ. δ/ντής του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών Λάρισας κ. Τσαντήλας, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου -Λαογραφικού Μουσείου Γόννων κ. Καραβιδές και ο γεωπόνος υπάλληλος του δήμου Τεμπών κ. Μπετχαβές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass