Νέο κρούσμα βίας στις φυλακές Λάρισας

Καταγγέλλει η ΔΑΚΕ Σωφρονιστικών Υπαλλήλων

Δημοσίευση: 18 Νοε 2019 17:14

Άλλο ένα κρούσμα βίας σε βάρος σωφρονιστικού υπαλλήλου στις φυλακές Λάρισας καταγγέλλει η ΔΑΚΕ Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Λάρισας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της παράταξης «αυτό είναι το τρίτο συμβάν βίας εναντίον συναδέλφων μας τους τελευταίους επτά μήνες και είναι οφθαλμοφανές ότι η ανησυχία και η ανασφάλεια στις τάξεις των εργαζομένων στο ΚΚ Λάρισας έχουν εδραιωθεί.

Συγκεκριμένα το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη μεσημεριανή διανομή του φαγητού. Κρατούμενος απείλησε, προπηλάκισε χυδαία συναδέλφους και στο τέλος τους επιτέθηκε και τους χτύπησε εντελώς αναίτια! Οι συνάδελφοι έδειξαν τρομερή αυτοσυγκράτηση και επαγγελματισμό. Με επιδέξιους χειρισμούς ηρέμησαν την κατάσταση με γνώμονα την ασφάλεια του καταστήματος, περιορίζοντας το περιστατικό και τον κρατούμενο για να μην επεκταθεί σε κάτι χειρότερο.

Πρόκειται για δύο εξαίρετους συναδέλφους με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό. Αυτό όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί και να ελπίζουμε πάντα στην καλή μας τύχη. Αυτές οι καταστάσεις πρέπει να τελειώσουν… χθες! Δεν πάει άλλο! Δεν μπορούμε άλλο να φεύγουμε από τα σπίτια μας και να μην ξέρουμε αν θα γυρίσουμε ή στην καλύτερη να γυρίζεις σπίτι με μια στάση από το νοσοκομείο!

 Έχουμε δικαιώματα και κυρίως δικαίωμα στην ασφαλή εργασία! Αν οι διοικούντες δεν δύνανται να δώσουν λύση στη φωνή αγωνιάς και απελπισίας, είμαστε σίγουροι ότι η νέα ηγεσία του υπουργείου μας θα δώσει τις απαιτούμενες λύσεις και θα σταματήσει αυτή την κατρακύλα που άφησε στο κλάδο μας η προηγούμενη κυβέρνηση» καταλήγει η ΔΑΚΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass