«Δεν είναι ομόφωνη η εκλογή Νασιακόπουλου»

ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Π. ΚΡΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2019 15:40

Με αφορμή την προχθεσινή συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας, το μέλος του Δ.Σ. Πέτρος Κρίκης σε δήλωσή του σημειώνει τα εξής:

«Θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι καμία ομοφωνία, όπως προβλήθηκε από τον κ. Νασιακόπουλο, δεν υπάρχει σε σχέση με την εκλογή του στο αξίωμα του προέδρου της ΠΕΔΘ και των υπολοίπων εκλεγμένων στο προεδρείο, όπως και τις αρμόδιες επιτροπές.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν θα ψήφιζε υπέρ της εκλογής τους, αλλά θα τοποθετούνταν στο Λευκό. Η χθεσινή μας απουσία από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. οφείλεται καθαρά στο απαγορευτικό της ώρας (1 το μεσημέρι) για όποιον εργάζεται. Γι’ αυτό χρειάζεται να εξασφαλίζεται στο πλαίσιο της ισότιμης συμμετοχής όλων των εκλεγμένων στο όργανο της ΠΕΔΘ μια ώρα συνεδρίασης που δεν θα αποκλείει κάποιους που δεν έχουν έμμισθες θέσεις αιρετών πχ. δήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων, αντιδήμαρχοι κ.τ.λ.

Εξάλλου, όπως αποδείχθηκε και στην πρόσφατη Γ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας, η μόνη κοινή αντίληψη που υπάρχει για τα θέματα της τοπικής διοίκησης αφορά στις παρατάξεις των κ. Νασιακόπουλου (ΝΔ) και Γκουντάρα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ), καθώς συμπλέουν στις βασικές επιδιώξεις του νομοθετικού πλαισίου που διέπει την τοπική διοίκηση και που έχει σαν στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος των λαϊκών αναγκών.

Ακριβώς όπως θέλουν τους Δήμους οι κυβερνήσεις και η αστική τάξη της χώρας μας. Όπως τους θέλει η Ε.Ε., που όλοι πίνουν νερό στο όνομά της και στα προγράμματά της: Να είναι δηλαδή οι Δήμοι ένας βραχίονας υλοποίησης της πολιτικής του κράτους σε επίπεδο πόλης, χωριού, γειτονιάς. Γι’ αυτό στις ομιλίες τους δεν βρήκαν ούτε μια λέξη να πουν για τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα της Θεσσαλίας. Αυτών που κινούν την οικονομία, παράγουν τον πλούτο και φορτώθηκαν την 8χρονη κρίση στις πλάτες τους, ενώ τώρα καλούνται να φορτωθούν και νέα βάρη, αυτή τη φορά στο όνομα της «ανάπτυξης για όλους» της κυβέρνησης της ΝΔ.

Εμείς ως Λαϊκή Συσπείρωση, όπως δεσμευθήκαμε και στη Γ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας, αναλαμβάνουμε την υποχρέωση απέναντι στον λαό και τη νεολαία, να στηρίξουμε και να προβάλουμε τις ανάγκες τους, στην πάλη ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου, των κομμάτων που την προωθούν και τη στηρίζουν» καταλήγει ο κ. Κρίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass