Στις 6 Δεκεμβρίου ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα

ΜΕ ΤΗ ΦΑΡΣΑΛΙΝΗ ΛΙΛΑ ΤΡΙΑΝΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2019 21:43

Με τη γνωστή Φαρσαλινή τραγουδίστρια Λίλα Τριάντη και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα, την ερχόμενη Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μια καλλιτέχνιδα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Φάρσαλα, ξεχώρισε στο γνωστό τηλεοπτικό talent show «x factor» και συνεχίζει να διαπρέπει στις αθηναϊκές σκηνές δίπλα σε μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, αλλά και σε όλη την Ελλάδα χάρη στην ποιοτική της φωνή, αλλά και τη δυνατή σκηνική της παρουσία.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 6:30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου, με το Θέατρο δρόμου από την ομάδα Lomentum Act, τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά στο ξύλινο σπιτάκι τους, με καλικάντζαρους, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, για όλα τα μικρά παιδιά και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα λάβει για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου. Η Παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής Φαρσάλων θα αποδώσει σε ένα μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια. Η εορταστική βραδιά στην Κεντρική πλατεία των Φαρσάλων θα κλείσει με τη Λίλα Τριάντη και την ομάδα της, με ένα δυνατό live show. Σημειώνεται, πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το πλήρες πρόγραμμα. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 6 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιανουαρίου 2020.

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass