Στη Λάρισα 300 εκπρόσωποι από τις Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας

ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2019 20:35

H 30ή τακτική ΓΣ των μελών της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.), που εκπροσωπεί 120 Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας, θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας, μεθαύριο Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, στις 9.30 π.μ. με την

οργανωτική υποστήριξη της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας.
Η συνέλευση πραγματοποιείται στη Λάρισα μετά από πρόταση-πρόσκληση του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, αντιπροέδρου της Ένωσης. Στο πλαίσιό της θα εκλέξει το νέο ΔΣ και τη νέα Ε.Ε. της Ένωσης για την επόμενη τετραετία.
Θα πάρουν μέρος 300 περίπου εκπρόσωποι από τις Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας μας (δήμαρχοι και πρόεδροι Δ.Ε.Υ.Α., καθώς και μέλη των Δ.Σ. των Δ.Ε.Υ.Α. και στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες των επιχειρήσεων).
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αύριο στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από το Δ.Σ. της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., της οποίας πρόεδρος είναι ο Γιώργης Μαρινάκης, δήμαρχος Ρεθύμνης.
Επίσης την ίδια μέρα και ώρα 17.30 θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των επιστημονικών Επιτροπών της Ένωσης (Οικονομικής, Τεχνικής, ΕΣΠΑ και Περιβάλλοντος) στην οποία θα πάρουν μέρος, κυρίως, υπηρεσιακοί παράγοντες των Δ.Ε.Υ.Α. και θα συζητηθούν θέματα που συνδέονται με τη λειτουργία και τα έργα των Δ.Ε.Υ.Α., όπως ενεργειακά ζητήματα και ζητήματα κοστολόγησης-τιμολόγησης του νερού.
Εξάλλου μεθαύριο Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στη Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ο πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. θα παρουσιάσει τις δραστηριότητες της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. Ο αντιπρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης θα παρουσιάσει τον προγραμματισμό της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. για το επόμενο διάστημα δίνοντας έμφαση στις προοπτικές και το μέλλον των Δ.Ε.Υ.Α. Θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass