Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2019 15:00

Μπαζάρ σήμερα στο ANIMUS

Ο Όμιλος ANIMUS (Γενική Ιδιωτική Κλινική και Πολυιατρείο) συνδιοργανώνει με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του παιδιού», ολοήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar στο Γραφείο Eνημέρωσης του «Προγράμματος Υγείας ANIMUS». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον νέο χώρο του Γραφείου Ενημέρωσης του «Προγράμματος Υγείας ANIMUS».

Επιπρόσθετα, στον ίδιο χώρο, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να κάνουν χριστουγεννιάτικες αγορές, σε προσιτές τιμές, στηρίζοντας το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Συγκεκριμένα, στο χριστουγεννιάτικο bazaar που θα λειτουργεί στον χώρο του Γραφείου Ενημέρωσης του «Προγράμματος Υγείας ANIMUS», θα διατίθενται μεταξύ άλλων στολίδια, πολλά χειροποίητα γούρια, κατασκευές, είδη με Χαμόγελο -όλα τα στολίδια αποτελούν κατασκευές του Οργανισμού.

Το Γραφείο Ενημέρωσης του «Προγράμματος Υγείας ANIMUS» ξεκίνησε τη λειτουργία του πρόσφατα και λειτουργεί στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Παπαναστασίου (απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Γραφείο ενημέρωσης και το σημερινό χριστουγεννιάτικο bazaar οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ: 2411-803.333.

* * *

Η Πυροσβεστική τιμά τους προστάτες της

Αύριο Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, το Πυροσβεστικό Σώμα εορτάζει και τιμά τη μνήμη των Προστατών «Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων». Ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της διοίκησης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας στη Λάρισα, ενώ νωρίτερα στις 10 το πρωί θα τελεσθεί επίσημη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου  Αχιλλίου Λάρισας.

* * *

Εκδήλωση για τον διαδικτυακό εκφοβισμό από το ΕΠΑΛ Αγιάς

Εκδήλωση με θέμα «Ηλεκτρονικός Εκφοβισμός. Πρόληψη και αντιμετώπιση», διοργανώνει το Επαγγελματικό Λύκειο Αγιάς. Στην εκδήλωση που θα γίνει αύριο Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγιάς «Χρυσαλλίδα», ομιλητές θα είναι ο Δημήτριος Λιόβας, υπεύθυνος ΠΛΗΝΕΤ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ο Βασίλειος Βλαχογιάννης, αστυνόμος Α’, διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς και ο Απόστολος Καψάλης, αρχιφύλακας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

* * *

Γλυκό απογευματινό από τις "Φίλες της Αγάπης"

Στο πλαίσιο των κοινωνικών και φιλανθρωπικών τους δραστηριοτήτων οι «Φίλες της Αγάπης» διοργανώνουν το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ και απευθύνουν κάλεσμα σε όλες τις κυρίες, μέλη και φίλες του συλλόγου να δώσουν το "παρών" και με την προσέλευση και τις προσφορές τους να βοηθήσουν το έργο του συλλόγου. Είναι και ευκαιρία, καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, να προμηθευτούν σπιτικά, παραδοσιακά γλυκά. Το μπαζάρ θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Γκραντ" το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

* * *

Παράκληση του Αγίου Παρθενίου στη Ζωοδόχο Πηγή

Μεθαύριο Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 17:00 στον ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων θα τελεσθεί ο παρακλητικός Κανόνας του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, μετά την ακολουθία του Εσπερινού. Παρακαλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί να συμμετάσχουν στην Ιερά Παράκληση, προς ευλογία και αγιασμό. 

* * *

Εορτή του Αγίου Μοδέστου

Μεθαύριο Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, εορτή του Αγίου Μοδέστου, στο ομώνυμο χωριό θα τελεστεί το πρωί πανηγυρική θεία λειτουργία και αρτοκλασία.

 

* * *

Ευχέλαιο με λείψανα αγίων στον Αγιο Αχίλλιο

Σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα τελεστεί στον Άγιο Αχίλλιο το Μυστήριο του Ιερού ευχέλαιου, ενόψει της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων. Κατά τη διάρκεια του Ευχελαίου οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν πολλά ιερά λείψανα αγίων, όπως του Αγ. Αχιλλίου, του Αγ. Λουκά Συμφερουπόλεως, της Αγ. Αναστασίας Ρωμαίας, του Αγ. Νίκωνος του «μετανοείτε», της Αγ. Μαρίνης, του Αγ. Νεκταρίου, του Αγ. Νικολάου του Πλανά, της Αγ. Χριστίνης, των Αγίων Ραφαήλ και Νικολάου εν Λέσβω, του Αγ. Ιωάννου Μονεμβασιώτου, του Αγ. Γεδεών, του Αγίου Γεωργίου Ραψάνης, του Αγίου Ιωάννου του καλυβίτου και άλλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass