Μέλι για τον πόνο των ασθενών

ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΕΑΝΑ» ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2019 15:38
Οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων της Ε.Λ.Ε.Α.Ν.Α. (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα) με την κα Θ. Σιμοπούλου, επιμελήτρια Β’ Ρευματολογίας και τον κ. Δ. Μπόγδανο, διευθυντή της Κλινικής Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και νοσηλευόμενους της κλινικής Οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων της Ε.Λ.Ε.Α.Ν.Α. (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα) με την κα Θ. Σιμοπούλου, επιμελήτρια Β’ Ρευματολογίας και τον κ. Δ. Μπόγδανο, διευθυντή της Κλινικής Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και νοσηλευόμενους της κλινικής

Σε μια απλή, γεμάτη νόημα και ανθρωπιά πράξη, προχώρησαν οι τοπικοί σύλλογοι Λάρισας, Βόλου, Καρδίτσας και Τρικάλων, του Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα, «ΕΛΕΑΝΑ» μοιράζοντας αναμνηστκά δώρα στους νοσηλευόμενους, νοσηλευτές και θεράποντες γιατρούς της Κλινικής Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (Ρευματολογικής Κλινικής) και της γειτνιάζουσας Γαστρεντερολογικής Κλινικής. Τα αναμνηστικά δώρα ήταν ζωγραφισμένα βαζάκια μελιού από τα μέλη που παράχθηκε από τοπικά μελίσσια.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «Γνωρίζοντας πολύ καλά τον πόνο, την αγωνία και τη μοναξιά των νοσηλευομένων, πήραμε την πρωτοβουλία να τους επισκεφτούμε αυτές τις άγιες μέρες, να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους και να τους μοιράσουμε ένα αναμνηστικό δωράκι φτιαγμένο από εμάς δείχνοντάς τους ότι τους σκεφτόμαστε και αγωνιζόμαστε γι’ αυτούς.

Το ίδιο δωράκι μοιράσαμε στον κ. Δ. Μπόγδανο, διευθυντή της Κλινικής Ρευματολογίας και κλινικής Ανοσολογίας και τους συνεργάτες του, καθώς στο νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής, το έργο των οποίων στηρίζουμε ολόψυχα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass