Επίδειξη μη επανδρωμένου αεροσκάφους

ΑΠΟ ΤΗΝ GENERAL ATOMICS ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ 110 ΠΜ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2019 15:40

Τις επιχειρησιακές δυνατότητες του μη επανδρωμένου αεροσκάφους, MQ-9Α Sky Guardian παρουσίασε στη Λάρισα η αμερικανική εταιρεία, General Atomics Aeronautical Systems (GA-ASI), θυγατρική της General Atomics.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν τις προηγούμενες ημέρες στρατιωτικές αντιπροσωπείες από 12 συνολικά ευρωπαϊκές χώρες, ενώ τη χθεσινή επίδειξη παρακολούθησαν και εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης.

Η παρουσίαση έγινε στις εγκαταστάσεις της 110 Πτέρυγας Μάχης Λάρισας, αεροπορική βάση από την οποία επιχειρούν - όπως είναι γνωστό – για λογαριασμό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη MQ-9 Reaper.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, εκπρόσωποι της εταιρείας General Atomics Aeronautical Systems έκαναν χθες αναλυτική αναφορά στις δυνατότητες του μη επανδρωμένου εστιάζοντας στην εκτέλεση αποστολών θαλάσσιας επιτήρησης και προστασίας συνόρων.

Αναλυτικότερα στο πλαίσιο της πτητικής επίδειξης εκτελέσθηκαν τα σενάρια, έρευνας και διάσωσης (Search and Rescue) στον Αγιόκαμπο, προστασίας αυτοκινητοπομπής (Convoy Protection) στο Λιτόχωρο, και πυροπροστασίας, ανίχνευσης εστιών φωτιάς (Fire Detection) στη Λάρισα. Με τους εκπροσώπους της εταιρείας να ευχαριστούν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας για τη συνεργασία και ειδικότερα τη διοίκηση της 110 ΠΜ για τη φιλοξενία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass