Ανοιχτή η αγορά σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2019 15:00

Μια ανάσα μακριά από την ημέρα των Χριστουγέννων και η αγορά συνεχίζει να κινείται ζωηρά πλέον σε εορταστικούς ρυθμούς. Σήμερα τα εμπορικά καταστήματα στη Λάρισα θα λειτουργούν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Για τα καταστήματα των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), πολυκαταστήματα, αλυσίδες ελληνικών και ξένων συμφερόντων αλλά και σούπερ μάρκετ, το ωράριο είναι διαφοροποιημένο. Τα καταστήματά τους θα είναι ανοικτά μέχρι τις 8 μ.μ.

Αύριο Δευτέρα τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν 9 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. έως 9 μ.μ., ενώ την Τρίτη παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι ανοικτά από τις 9 π.μ. - 6 μ.μ.

 Πάντως το στοίχημα και η κρυφή ελπίδα των Λαρισαίων εμπόρων είναι να μη φύγουν τα χρήματα από την τοπική αγορά απευθύνοντας έκκληση στους καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία. "Τα όποια χρήματα, να σκεφτεί ο καταναλωτής που θα τα ξοδέψει. Αν στηρίξει μια τοπική επιχείρηση, ουσιαστικά στηρίζει την οικονομία της πόλης. Οι πολυεθνικές αλυσίδες, φορολογούνται στην έδρα τους και η φυγή των χρημάτων πλήττει επί της ουσίας τον τόπο μας» λένε. Την ίδια στιγμή το Επιμελητήριο Λάρισας προέβη σε καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς.   

Στο μεταξύ θυμίζουμε πως σήμερα η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά στην πλατεία Ταχυδρομείου, από τις 11:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι με δώρα για τα παιδιά μέσα από διαδραστικά παιχνίδια με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, μάγους και ξωτικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass