Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2020 15:34

Συνελήφθη με πλαστά τσιγάρα

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνελήφθη ένας 40χρονος Λαρισαίος διότι, σύμφωνα με την αστυνομία «στο δίκυκλο μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαινε αλλά και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 238 πακέτα τσιγάρων και 5 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων έκαστη, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης».

===============

Βραβεύει επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας κάθε χρόνο βραβεύει τα παιδιά των συναδέλφων που εισάγονται σε Σχολές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Φέτος η εκδήλωση για τη βράβευση των παιδιών θα γίνει στις 25 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 21:30, στο «VILLAGE GARDEN» (4ο χλμ Λάρισας – Νίκαιας).

Καλούνται τα μέλη να ενημερώσουν τον Σύλλογο μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 (τηλ. 2410-287.777, 236036) για την επιτυχία των παιδιών τους καθώς και για τη Σχολή στην οποία έχουν εισαχθεί.

===============

Συνέλευση Φίλων ΜΕΘ ΓΝ Λάρισας

Την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του συγκαλεί ο Σύλλογος Φίλων της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με θέματα τον απολογισμό πεπραγμένων 2019, τον προγραμματισμό δράσεων 2020, την προετοιμασία για την ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου και διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Μετά το πέρας της συνέλευσης θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου.

===============

Η βασιλόπιτα της Λαογραφικής Εταιρείας Ελασσόνας

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιήσει η Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας, αύριο Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος.

Χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρονται σε σχετικό ενημερωτικό:

«Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να σχεδιάσουμε και να ονειρευτούμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας. Όλα αυτά τα χρόνια, τολμήσαμε και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί καταφέραμε πολλά.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη, Ελπίδα, Αισιοδοξία και Δημιουργία για όλο τον κόσμο. Εμείς τολμάμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο. Έχοντας εσάς δίπλα μας, μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα. Και θα τα πετύχουμε. Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass