Ξεκινά το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης στον Δήμο Τεμπών

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2020 15:24

Ο Δήμος Τεμπών, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης ξεκινούν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ.(Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) του Δήμου Τεμπών, όπου θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας. Τα προσφερόμενα προγράμματα θα παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Τεμπών θα ξεκινήσουν σταδιακά τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: Ασθένειες και τρόποι αντιμετώπισης στη Γεωργία (διάρκειας 25 ωρών), Νέες Εναλλακτικές Καλλιέργειες (25 ωρών), Αθλητισμός και διατροφή (25 ωρών), Εθελοντικές δράσεις στην τοπική κοινωνία (25 ωρών), Σύνδεση σχολείου-οικογένειας (50 ωρών) και Αγωγή Υγείας-Πρώτες Βοήθειες (25 ωρών).

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 θα ξεκινήσει το πρώτο πρόγραμμα «Αθλητισμός και διατροφή» στο Δημοτικό σχολείο Πυργετού. Το τμήμα θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες την εβδομάδα Τρίτη και Πέμπτη και ώρες παρακολούθησης 4 έως 7μ.μ.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση». Για πληροφορίες στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών στο: Τηλ.: 24953-50113. Ταχ. Διεύθυνση: Γόννοι (πρώην Δημαρχείο, 1ος όροφος). Email: kentrokoinotitas@dimostempon.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass