Επισκέψεις Μιχαηλίδου σε ΝΟΔΕ Λάρισας και Ορφανοτροφείο θηλέων της Μητρόπολης

Η ΥΦΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΝΟΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2020 15:14

Στην Λάρισα βρέθηκε χθες η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, στο πλαίσιο του ΙΙ Ευρωπαϊκού Forum Ανάπτυξης. Η υφυπουργός επισκέφθηκε προνοιακές δομές του νομού καθώς και τα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας.

Κατά την επίσκεψή της στα γραφεία της γαλάζιας νομαρχιακής, την καλωσόρισε ο πρόεδρος Χρήστος Καπετάνος πλαισιωμένος από στελέχη της παράταξης, τον βουλευτή Μάξιμο Χαρακόπουλο και τον δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα.

Η κ. Μιχαηλίδου σε δήλωσή της από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι την τιμά η παρουσία τόσων στελεχών της παράταξης. Εξήρε τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον κ. Χαρακόπουλο, όσον αφορά στη λεπτομερή δουλειά του για το δημογραφικό, η οποία αποτέλεσε πολύ μεγάλο κορμό της νομοθετικής πρωτοβουλίας, για την αντιστροφή της αρνητικής τάσης του εθνικού αυτού θέματος.

Νωρίτερα είχε επισκεφθεί τη δομή του “Αριστέα” συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Κόκουρα, όπου συναντήθηκε με την διοίκηση του κέντρου και την κ. Παππά, η οποία, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “μπήκε πολύ δυνατά στον χώρο της πρόνοιας, της οργάνωσης και της χαρτογράφησης των αναγκών”.

Ακολούθως η κ. Μιχαηλίδου επισκέφθηκε το «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο θηλέων της Μητρόπολης Λάρισας και Τυρνάβου, όπου την υποδέχτηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος, πλαισιωμένος από παιδιά, τη διοίκηση και τις εθελόντριες του Ορφανοτροφείου. Ο κ. Ιερώνυμος της δώρισε μια εικόνα των μητροπολιτών Λαρίσης Αγίου Αχιλλίου και Αγίου Βησσαρίωνος, καθώς και τις εξαμηνιαίες εκδόσεις της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου υπό τον τίτλο «Αχιλλίου Πόλις». Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά της η ΝΟΔΕ Λάρισας προσέφερε στο Ορφανοτροφείο βιβλία για τον εμπλουτισμό της δανειστικής βιβλιοθήκης του ιδρύματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass