Βραβεύσεις από τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2020 18:15

Σε μια συγκινητική εκδήλωση σε πολυχώρο στη Λάρισα, παρουσία μελών και φίλων, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» βράβευσε τον αποταχθέντα το 2017 Αλ/χία (ΥΠ) Ευάγγελο Φώτη και τον πρώην (κληρωτό) οπλίτη – αλεξιπτωτιστή Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, δημοσιεύοντας βίντεο με τον ίδιο να ψάλλει το «Μακεδονία ξακουστή» καθώς έπεφτε με το αλεξίπτωτο τον Μάρτιο του 2019.

Για την εκδήλωση ταξίδεψαν στη Λάρισα από τα Σφακιά και οι γονείς του Μανώλη, στους οποίους –όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΕΣ Στ. Χάμος- προσήκει ο δίκαιος έπαινος για την ανατροφή που έδωσαν στα έξι λαμπρά τέκνα τους. Επίσης, παρέστη ο πρόεδρος του Ορθοδόξου Συλλόγου «Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής» Βόλου Κωνσταντίνος Καραγιώργος, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο Σταύρος Λάλας, εκπρόσωποι της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» και ο Σύλλογος «Μακεδονική σάρισα» Πτολεμαΐδος.

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιττα.

Την τιμητική εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΠΕΣ Αστέριος Χάμος, ο οποίος απέδωσε τα εύσημα στα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου, που έδωσαν και δίνουν αγόγγυστα και θαρραλέα το "παρών" στις επάλξεις. «Είμαστε ακόμα ζωντανοί για 14ο ήδη χρόνο. Με τη βοήθεια του Θεού, συνεχίζουμε τους αγώνες κατά της νέας τάξεως πραγμάτων και για έμπρακτη αλληλεγγύη στους ανθρώπους που θυσιάζουν τον χρόνο, τη βολή, την περιουσία τους ή ακόμα και τη ζωή τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass