Βρομιά και δυσωδία στην πλ. Ταχυδρομείου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΡΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ»

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2020 16:00

«Λόγω της βρομιάς (κυρίως κουτσουλιές), οι πολίτες δεν μπορούν καθίσουν σε ένα παγκάκι ή σε οποιοδήποτε σημείο της πλατείας Ταχυδρομείου» υποστηρίζει η δημοτική παράταξη «Ορμή Ανανέωσης» και σε ανακοίνωσή της σημειώνει μεταξύ άλλων: «Η Δημοτική Αρχή εξακολουθεί να υπερηφανεύεται για την ωραία εικόνα του κέντρου της Λάρισας μετά τις τελευταίες αλλαγές και τη δημιουργία των δρόμων ήπιας κυκλοφορίας.

«Αποδίδουμε το κέντρο στους πολίτες» αναφέρουν συχνά στις τοποθετήσεις τους. Τι έχουν όμως να πούνε στους εκατοντάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι καθημερινά βρίσκονται με τα παιδιά τους ή τα εγγόνια τους στην πλατεία Ταχυδρομείου και λόγω της βρομιάς δεν μπορούν καθίσουν σε ένα παγκάκι ή σε οποιοδήποτε σημείο της πλατείας;

Όλα τα πιθανά σημεία βρίσκονται σε απαράδεκτη κατάσταση, γεμάτα βρομιά και κουτσουλιές. Πολίτες σε απόγνωση δεν έχουν ένα μέρος να καθίσουν, επιβλέποντας τα παιδιά τους, ενώ εκείνα παίζουν είτε στην παιδική χαρά, είτε στην πλατεία.

Οι περισσότεροι με χαρτομάντιλα και νερό προσπαθούν να καθαρίσουν λίγα εκατοστά χώρου για να μπορέσουν να καθίσουν. Το ίδιο και με τους νέους της πόλης, οι ποίοι περνούν χρόνο στην πλατεία.

Μεγάλο επίσης είναι το πρόβλημα με τις σπασμένες πλάκες και λακκούβες σε όλη την πλατεία, που μετατρέπουν τη βόλτα σε επικίνδυνη κατάσταση και παρουσιάζουν άσχημη εικόνα σε όλους.

Και το ζήτημα είναι πως η πλατεία βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση συνεχώς. Το πρόβλημα με την ύπαρξη πτηνών στην πόλη μας είναι γνωστό. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο στις υπηρεσίες καθαριότητας θα έπρεπε να υπάρχει συνεργείο που θα καθαρίζει συχνά τις περιοχές όπου παρουσιάζονται έντονα αυτά τα προβλήματα, όπως είναι η πλατεία Ταχυδρομείου, αλλά και άλλες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass