«Ωμή παραβίαση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2020 15:20

Η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Τεμπών σε καταγγελία της σημειώνει πως «σε ωμή παραβίαση απόφασης του ΔΣ, του Δήμου Τεμπών, προβαίνει σήμερα ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, συμμετέχοντας σε σύσκεψη στο Καλοχώρι, με θέμα "Μακροχρόνια μίσθωση δημοτικής έκτασης σε εταιρεία, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου", που διοργανώνει το τοπικό συμβούλιο.

Το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε εκτενώς το Δημοτικό Συμβούλιο, όταν εκπρόσωποι τεχνικοί σύμβουλοι της εταιρείας ανέπτυξαν την επιχειρηματολογία τους για την περιβαλλοντολογική μελέτη όσο και η δημοτική αρχή για τα "θετικά αποτελέσματα" που θα προέκυπταν από τη δημιουργία του συγκεκριμένου πάρκου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, με ψήφους 11 υπέρ και 13 κατά, απέρριψε την πρόταση, όχι για την ανεπάρκεια της μελέτης, αλλά για την ουσία του θέματος, γεγονός που δημιούργησε ανακούφιση στους κατοίκους του Καλοχωρίου που παρευρίσκονταν στο συμβούλιο.

Φαίνεται όμως, ότι η δημοτική αρχή αρνείται να παραδεχτεί ότι δεν πέρασε η πρότασή της και προβαίνει σε αυτές τις κινήσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει πλειοψηφία.

Καταγγέλλουμε λοιπόν τη δημοτική αρχή για αυτή την ωμή παραβίαση, χωρίς να είναι η μοναδική, αφού και σε άλλο οργανισμό του Δήμου ακολουθεί την τακτική της αγνόησης του Δ.Σ. του και προβαίνει σε αυθαίρετες ενέργειες» καταλήγει η καταγγελία που υπογράφουν οι σύμβουλοι Μαρία Κωστή και Κώστας Χαδουλός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass