ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Αγροτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία Αλ. Τσίπρα

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2020 15:07

Στη Λάρισα θα βρεθεί στις αρχές Μαρτίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να μετάσχει στο αγροτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.


Η διοργάνωση του συνεδρίου απασχόλησε κοινή σύσκεψη του Αγροτικού τμήματος και του Τμήματος Ανάπτυξης της Ν.Ε. που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας, παρουσία του συντονιστή της Γραμματείας Αγροτικού του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην προέδρου του ΕΛΓΑ, Φάνη Κουρεμπέ.
Όπως διευκρινίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, «κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αντηλλάγησαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις με σκοπό τον προγραμματισμό, για την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη διοργάνωση της κορυφαίας αυτής αγροτικής εκδήλωσης. Να σημειωθεί, ότι το αγροτικό συνέδριο θα είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες και θα μπορεί να το παρακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος, όπως επίσης θα μπορεί να καταθέσει τις απόψεις του».
Το αγροτικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα εντάσσεται στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του συνεδρίου που θα διοργανωθεί από τις 14 έως τις 17 Μαΐου στην Αθήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass