Υποπτο κρούσμα κορονοϊού στο Πανεπιστημιακό

Πρόκειται για 32χρονο Βολιώτη που πριν από μία εβδομάδα επέστρεψε από ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2020 15:00

Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης της Μονάδας Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται από χθες ένας 32χρονος Βολιώτης ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

Ο 32χρονος που πήγε μόνος του στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου Βόλου ενημέρωσε τους ιατρούς ότι έχει έντονο βήχα και ότι νιώθει αδυναμία, με συνέπεια να μεταφερθεί σε ειδικό δωμάτιο του Νοσοκομείου που έχει διαμορφωθεί για τέτοιες περιπτώσεις μετά την εμφάνιση του ιού. Ακολούθως ο 32χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς της 5ης ΥΠΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βολιώτης μόλις πριν από μία εβδομάδα επέστρεψε από ταξίδι στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Ιταλίας. Οι εργαστηριακές εξετάσεις απεστάλησαν χθες στο εργαστήριο αναφοράς της Θεσσαλονίκης, με τα αποτελέσματα να αναμένονται σήμερα.

*Νωρίτερα χθες, και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, 35χρονος Λαρισαίος εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με συμπτώματα γρίπης. Αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, δείγματα του νοσηλευόμενου άνδρα εστάλησαν στο εργαστήρι αναφοράς στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αφού τα επεξεργάστηκε, ανέφερε ότι ο 35χρονος Λαρισαίος δεν είναι θετικός στον κορονοϊό. Μετά τα αρνητικά αποτελέσματα ο Λαρισαίος πήρε εξιτήριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass