Προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων στον Δήμο Κιλελέρ

Για διαδίκτυο, ξένη γλώσσα, προληπτική ιατρική για τρίτη ηλικία

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2020 15:50

Κατατίθενται αιτήσεις, για συμμετοχή ενδιαφερομένων σε προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων, που θα πραγματοποιηθούν από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Κιλελέρ.

Όπως ανακοινώθηκε, προτίθεται να λειτουργήσουν τα ακόλουθα τμήματα: Επεξεργασία κειμένου-Διαδίκτυο, ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), σύγχρονη οικογένεια, διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή, βασικά Ιταλικά (επιπέδου Α1), πρακτικές συμβουλές υγιεινής διατροφής , προληπτική Ιατρική για την Τρίτη Ηλικία, αγωγή υγείας- πρώτες βοήθειες, τοπικοί παραδοσιακοί χοροί και εργαστήρι μουσικής.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κιλελέρ: Τηλ. 2410-971.675 στον Πλατύκαμπο (Σολωμού και Δημοκρατίας). Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται επίσης από τη Βιβλιοθήκη Νίκαιας και από το ΚΕΠ Νίκαιας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.      

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass