Ευρεία σύσκεψη φορέων για τον κορονοϊό

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η «ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝ»

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2020 15:18

Ευρεία σύσκεψη φορέων της Λάρισας, για καλύτερο

συντονισμό με την Πολιτική Προστασία, προτείνει η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν».

Συγκεκριμένα σημειώνει: «Μέσα σ’ αυτόν τον ορυμαγδό κακών ειδήσεων, καλούμε τους συμπολίτες μας να δείξουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Τα σχολεία δεν έκλεισαν για να μπορούν τα παιδιά μας να πηγαίνουν σε καφετέριες, ίντερνετ καφέ και σ’ ένα σωρό άλλους τόπους συγκέντρωσης.

Τα σχολεία έκλεισαν γιατί προσπαθούμε να αποφύγουμε μια κατάσταση τύπου Ιταλίας, χωρίς να έχουμε ούτε κατά διάνοια τις δυνατότητες της Ιταλίας.

Αυτοί που θα κινδυνέψουν είναι οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν, οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, ο γείτονας που έχει χρόνιο αναπνευστικό νόσημα, το ανιψάκι που μόλις γεννήθηκε, ο άγνωστος που κάθεται μαζί μας στο λεωφορείο. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, μέχρι όλο αυτό να περάσει, αυτά τα λίγα όμως που περνάνε από το χέρι μας, ας τα κάνουμε. Ας κάνουμε τον καβγά που δε θέλουμε με τα παιδιά μας, κι ας τα κρατήσουμε στο σπίτι. Ας δούμε τις εναλλακτικές της μικρής παρέας στα σπίτια μας, της βόλτας στην εξοχή.

Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για ένα σωρό τομείς της ζωής μας, κοινωνικούς, οικονομικούς, θρησκευτικούς, αλλά η επιλογή της «ελαφράς» αντιμετώπισης θα την κάνει εφιαλτική.

Όπως στεκόμαστε ενωμένοι απέναντι στην υβριδική εισβολή των Τούρκων, έτσι ας σταθούμε ενωμένοι και απέναντι στη νέα μεγάλη πρωτόγνωρη απειλή. Μπορούμε και πρέπει να τα καταφέρουμε.

Καλούμε τον δήμαρχο και τις δημοτικές παρατάξεις να καλέσουν τους αρμόδιους φορείς σε ευρεία σύσκεψη, ώστε να υπάρξει σε τοπικό επίπεδο συντονισμός με την Πολιτική Προστασία, εξετάζοντας όλα τα σενάρια και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε ως πόλη στα χειρότερα που τυχόν θα έρθουν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass