«Χρησιμοποιήστε τις ηλεκτρονικές και όχι τις συμβατικές λωρίδες»

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2020 15:11

Με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού COVID-19 και με υψηλό αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στην υγεία και ασφάλεια των συνανθρώπων μας όσο και απέναντι στους οδηγούς, η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» ανακοινώνει ότι έλαβε όλα τα δυνατά μέτρα όπως προβλέπονται και από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ενώ επιπροσθέτως ανέλαβε πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση που αφορά στην προστασία της δημόσιας υγιεινής και ασφάλειας με βάση και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «ως εθνικής σημασίας υποδομή είναι υποχρέωσή μας να μεριμνήσουμε και να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες της Πολιτείας για τη μείωση του κινδύνου εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19. Τα επιπρόσθετα μέτρα, τα οποία ελήφθησαν από την Εταιρεία, είναι πρωτόγνωρα και αυξημένου βαθμού δυσκολίας, τα επίπεδα ωστόσο ασφαλείας και εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου δεν θα επηρεαστούν. Στο πλαίσιο αυτό σας ενημερώνουμε ότι θα λειτουργήσουμε με το λιγότερο δυνατό προσωπικό στις λωρίδες των διοδίων για την περίοδο της κρίσης. Προτείνουμε δε στους οδηγούς για τη διευκόλυνσή τους στις διελεύσεις τους να κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών λωρίδων, προκειμένου στο μέτρο του δυνατού να ελαχιστοποιηθούν οι συναλλαγές με χρήση μετρητών. Για τη δωρεάν προμήθεια πομποδεκτών που παρέχει η εταιρία μας, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο www.myewαy.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2410-741.440. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και προτρέπουμε όλους να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες που καθημερινά ανακοινώνει η Πολιτεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass