Αποφάσεις που αλλάζουν την καθημερινότητα…

ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2020 19:08

Για τρίτη μέρα χθες συνεχίστηκαν τα προληπτικά μέτρα στα Φάρσαλα, με τους  πολίτες να δείχνουν πως κατανοούν τα μέτρα που έλαβε το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό και τη μη εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα.

Οι πολίτες φάνηκαν πιο υπομονετικοί και ενημερωμένοι στις συναλλαγές, σε super -market, φαρμακεία κλπ. Σίγουρα η σημερινή Τρίτη στην πόλη δεν θα θυμίζει καμία άλλη Τρίτη, πλην των ημερών με ακραία καιρικά φαινόμενα (χιόνι), καθώς η Τρίτη για τους Φαρσαλινούς αποτελεί ημέρα συνάντησης, εδώ και πολλά χρόνια για πολλούς πολίτες της επαρχίας λόγω λαϊκής αγοράς.

Η ΛΑΪΚΗ

Ο δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, λαμβάνοντας κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Φαρσάλων (που λειτουργεί κάθε Τρίτη) ΜΟΝΟ για την πώληση ένδυσης και υπόδησης από σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου και μέχρι 31 Μαρτίου. Για τα υπόλοιπα είδη η λαϊκή αγορά θα λειτουργήσει κανονικά.

ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ

Σημαντική απόφαση έλαβε το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων για την ασφαλή συνταγογράφηση των πολιτών, λόγω κορονοϊού. Συγκεκριμένα, οι πολίτες, όπως μας ενημέρωσε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, κ. Γεώργιος Νεχωρίτης, θα μπορούν να τηλεφωνούν στο Κέντρο Υγείας (τηλ. κέντρο 2491-350.000), δίνοντας το ΑΜΚΑ στον γιατρό και εκείνος βλέποντας το ιστορικό του ασθενή, θα συνταγογραφεί αφήνοντας το απαραίτητο έγγραφο σε προκαθορισμένο χώρο (κατόπιν συνεννόησης) στο νοσοκομείο ώστε να το παίρνουν οι πολίτες, χωρίς ουρές.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, τελικά οι αποφάσεις θα παρθούν δια περιφοράς, σε 13 θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass