Απολύμανση δρόμων με αντιβακτηριδιακό υγρό

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2020 15:34

Ξεκίνησε υπό την επίβλεψη της αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Βάνας Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και την επιστασία των αντιδημάρχων των ΔΕ Νίκαιας- Κραννώνα Αχιλλέα Χατζούλη, Πλατυκάμπου Χρήστου Χατζούλη και Αρμενίου – Κιλελέρ Γιάννη Μπακαλόπουλου ο καθαρισμός – απολύμανση όλων των εσωτερικών δρόμων των 53 τοπικών κοινοτήτων και των οικισμών του Δήμου Κιλελέρ.

Ο καθαρισμός και η απολύμανση γίνεται με ειδικό αντιβακτηριδιακό υγρό και πραγματοποιείται από ειδικό όχημα που έχει προμηθευτεί ο Δήμος Κιλελέρ για το πλύσιμο των δρόμων και των κάδων απορριμμάτων.

Σε κοινή τους δήλωση οι αντιδήμαρχοι συνέστησαν στους κατοίκους του Δήμου Κιλελέρ να τηρούν αυστηρά και κατά γράμμα τα μέτρα της Πολιτείας.

«Όλοι μας έχουμε χρέος να συμβάλουμε στον περιορισμό των συνεπειών της επιδημίας ακολουθώντας αυστηρά κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών. Στον Δήμο Κιλελέρ, με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους πολίτες και για την προστασία της δημόσιας υγείας, προχωρήσαμε στη λήψη προληπτικών μέτρων. Γίνεται διαρκής επίβλεψη των μέτρων, ώστε να μην παρουσιαστεί καμία παρέκκλιση από την εφαρμογή τους. Ο Δήμος Κιλελέρ θα συνεχίσει να ενημερώνει τακτικά και έγκαιρα του δημότες του για τα όποια νέα προληπτικά μέτρα θα λαμβάνει για την προστασία της υγείας τους, ενώ πάντα θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη εξυπηρέτησή τους» τόνισαν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass