«Μην χρησιμοποιείτε το ζώο σαν πρόφαση για βόλτα»

ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ * ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2020 18:00

Ο Κτηνιατρικός Σύλλογος Ν. Λάρισας, με χθεσινή ανακοίνωσή του σημειώνει πως «με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία και μετά τις οδηγίες του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου ενημερώνει πως για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο, τα Κτηνιατρεία θα λειτουργούν μόνο κατόπιν ραντεβού και μόνο για να εξυπηρετούν επείγοντα περιστατικά.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων να τηρούν απαρέγκλιτα τους εξής κανόνες: Επικοινωνήστε πρώτα τηλεφωνικά με τον γιατρό σας για οποιοδήποτε θέμα αφορά στην υγεία του κατοικίδιου σας για να αξιολογηθεί η σοβαρότητα και το επείγον του περιστατικού.

Σεβαστείτε απόλυτα την καθορισμένη ώρα του ραντεβού σας. Μην φέρνετε στα ιατρεία μικρά παιδιά. Μόνο ένας ιδιοκτήτης-συνοδός επιτρέπεται ανά ζώο. Μόνο ένα άτομο θα εισέρχεται στον χώρο του ιατρείου κάθε φορά, πάντα με τις υποδείξεις του υπεύθυνου κτηνιάτρου. Το εμπορικό τμήμα των Κτηνιατρείων θα λειτουργεί επίσης με ραντεβού, ενώ τα προϊόντα θα παραδίδονται στην είσοδο του Κτηνιατρείου. Οι συναλλαγές καλό θα είναι να γίνονται με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων (κάρτα). Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό: Περιορίστε τις εξόδους με το ζώο σας στις απολύτως απαραίτητες για τις ανάγκες του και μην το χρησιμοποιείτε σαν πρόφαση για βόλτα. Μείνετε όσο μπορείτε μαζί του στο σπίτι» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass