Κανόνες καθαριότητας για τη δημόσια υγεία

ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ Δ.Ε. ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2020 15:00

Εντείνονται οι προσπάθειες της αρμόδιας Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων να διατηρήσουν την καθαριότητα και την καλαισθησία της πόλης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Γεώργιος Ζαούτσος.

Σε μήνυμά τους προς τους πολίτες αναφέρει: «Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να απολαμβάνουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα επίπεδα καθαριότητας και δημόσιας υγείας, επιβάλλεται η συνεργασία και η συνδρομή όλων των συμπολιτών μας, ο οποίοι καλούνται να εφαρμόζουν τους ακόλουθους κανόνες:

1. Κατεβάζουμε τα απορρίμματα από το σπίτι μας λίγο πριν την ώρα της προγραμματισμένης αποκομιδής, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων.

2. Τοποθετούμε τα απορρίμματα καλά δεμένα σε σακούλες εντός των κάδων φροντίζοντας να παραμένουν κλειστοί.

3. Αποφεύγουμε: να κλαδεύουμε, να κάνουμε ανακαινίσεις και να βγάζουμε ογκώδη απορρίμματα (στρώματα, έπιπλα κ.λπ.).

4. Τέλος παρακαλούμε τα αντισηπτικά μαντηλάκια, οι μάσκες και τα γάντια μιας χρήσης, να απορρίπτονται αποκλειστικά στους πράσινους κάδους και σε καλά σφραγισμένες σακούλες».

Επίσης υπενθυμίζει στους πολίτες ότι το πρόγραμμα αποκομιδής σκουπιδιών έχει ως εξής:

ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ

Οι συνοικίες όπου γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων κατά την πρωινή βάρδια Δευτέρα και Πέμπτη, είναι οι εξής: Νέα Σμύρνη, Αμπελόκηποι, Ιπποκράτης, Παπασταύρου, Φιλιππούπολη, Αγιος Θωμάς, Λιβαδάκι,

Νεάπολη, Ηπειρώτικα παλιά Νεράιδα, Νεράϊδα, Τ.Ε.Ι. ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, Γιάννουλη δεξιά, Γιάννουλη αριστερά και Εργατικές Κατοικίες, Νέα Σμύρνη περιοχή Ρομά, Τερψιθέα, Κοιλάδα-Ελευθεραί.

ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Οι συνοικίες όπου γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων κατά την πρωινή βάρδια Τρίτη και Παρασκευή, είναι οι εξής: Ανθούπολη, Χαραυγή, Νέα Πολιτεία, Αβέρωφ δεξιά, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, Αβέρωφ αριστερά.

Πυροβολικά, Θεσσαλικό –Τούμπα, Α.Τ.Α., 110 Π.Μ. Εθνική οδός προς Θεσσαλονίκη από Αγιάς, Αγιος Γεώργιος δεξιά της Βόλου, Άγιος Γεώργιος αριστερά της οδού Βόλου, Λεωφόρος Καραμανλή –Περιφερειακή Τρικάλων, Φαλάνη δεξιά- Δασοχώρι, Φαλάνη αριστερά, δρόμοι έξοδοι από Γιάννουλη, Ραχούλα – Μάνδρα- Κουτσόχερο.

«Η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ευχαριστεί εκ των προτέρων τους δημότες για την κατανόησή τους και για τη βοήθειά τους στην προσπάθεια όλων στη δύσκολη αυτή συγκυρία» καταλήγει ο αντιδήμαρχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass