Προχωρούν έργα στον Δήμο Γιάννουλης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Ι. ΔΑΒΛΕΡΗ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2020 16:00

Σημαντικές παρεμβάσεις από τον Δήμο Λαρισαίων πρόκειται να γίνουν άμεσα στην Κοινότητα Γιάννουλης μετά από παρέμβαση και του προέδρου κ. Γιάννη Δαβλέρη και του Τοπικού Συμβουλίου.

Ήδη τη Γιάννουλη επισκέφθηκαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαρισαίων και συγκεκριμένα ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Γιώργος Σούλτης και ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Αλεξούλης με τον προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αθανάσιο Πατσούρα. Από την πλευρά της Κοινότητας Γιάννουλης υπήρξε αναλυτική ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Δαβλέρη, τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Κώστα Μπαράκο και τον πρώην πρόεδρο κ. Κώστα Φατούρα.

Μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννουλης κ. Γιάννης Δαβλέρης ευχαρίστησε το επιτελείο του Δήμου Λαρισαίων για την επιτόπια επίσκεψη και υιοθέτηση των αιτημάτων της Κοινότητας Γιάννουλης. Μιας δυναμικής Κοινότητας, της μεγαλύτερης του Δήμου Λαρισαίων, μακράς άλλων.

Συγκριμένα άμεσα αναμένεται να γίνουν διανοίξεις οδών, οριοθέτηση κρασπεδορείθρων και ασφαλτοστρώσεις οδών εντός του οικισμού. Στόχος όλων, σημείωσε επίσης ο κ. Γιάννης Δαβλέρης, είναι: «με τις παρεμβάσεις αυτές να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Γιάννουλης και προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε άψογη συνεργασία με τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, τους αρμόδιους αντιδημάρχους αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Η Γιάννουλη είναι το πλέον δυναμικό τμήμα του Δήμου Λαρισαίων με καλπάζουσα ανάπτυξη και χρειάζεται ανάλογη προσοχή και στήριξη».

Επίσης τέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης τα έργα που επίσης ξεκινούν άμεσα για τους παράπλευρους δρόμους της εθνικής οδού Λαρίσης – Κοζάνης που διέρχεται μέσα από τη Γιάννουλη. Οι παράπλευροι δρόμοι θα μετατραπούν σε πεζόδρομους ήπιας κίνησης χωρίς στάθμευση και θα αναβαθμιστούν οι νησίδες ενώ στο ίδιο σχεδόν διάστημα θα γίνει η αναβάθμιση της πλατείας Μικρασιατών και Δημαρχείου. Τέλος ο κ. Δαβλέρης αφού αναφέρθηκε θετικά στο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής του Δήμου Λαρισαίων σημείωσε με έμφαση και για την παρουσία του πρ. προέδρου κ. Κώστα Φατούρα: «Εμείς στη Γιάννουλη δεν έχουμε μεταξύ μας αντιπάλους. Είμαστε όλοι ενωμένοι για το καλό της Γιάννουλης και της ευρύτερης περιοχής. Αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα και ενωμένοι επιδιώκουμε λύσεις για το καλό των συνδημοτών μας».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass