Στη διάθεση της Περιφέρειας το «Χαρίσειο Ιδρυμα»

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2020 15:15

Στη διάθεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού θέτει το «Χαρίσειο Ίδρυμα» η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Αναλυτικότερα με επιστολή του ο Μητροπολίτης Λάρισας κ. Ιερώνυμος προς τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό αναφέρει τα εξής: «Μετά την πολλαπλή εμφάνιση περιστατικών ασθενών νοσούντων από κορονοϊό σε πυκνοκατοικημένη συνοικία της πόλης της Λάρισας και με εμφανή τον κίνδυνο μετάδοσης της ασθένειας, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου συμβάλλοντας στον κοινόν αγώνα της τοπικής μας κοινωνίας και των Αρχών της για τον περιορισμό της πανδημίας και την προστασία ανθρώπινων ζωών, προάγεται να σας γνωρίσει ότι εφ’ όσον κριθούν κατάλληλοι, μπορεί να διαθέσει δωρεάν για την περίθαλψη ή απομόνωση νοσούντων με κορονοϊό, τους χώρους του Χαρίσσειου Ιδρύματος, το όποιο βρίσκεται στην εθνική oδό Λαρίσης - Τρικάλων, μετά τη στροφή του «Animus». Εάν επιθυμούν, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας μπορούν να το επισκεφθούν για να αξιολογήσουν τους χώρους. Προς τούτο μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Ιδρύματος, αίδεσιμολογιώτατο πρωτοπρεσβύτερο κ. Γεώργιο Γκέκα, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης. Με την ευχή να παρέλθει σύντομα η δύσκολη αυτή περίοδος και με τις μικρότερες δυνατές απώλειες, διατελώ εν αγάπη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass