Παραγωγοί λαϊκών αγορών: Τελικά κατάφεραν να μας κλείσουν

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2020 16:30

«Αυτό που φοβόμασταν τελικά έγινε. Μας έκλεισαν για 14 ημέρες, με το πρόσχημα των κρουσμάτων κορονοϊού στον τσιγγάνικο καταυλισμό της Νέας Σμύρνης. Πως σχετίζονται αυτά τα γεγονότα ακόμη να καταλάβουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το αρχικό τους σχέδιο ολοκληρώθηκε».

Οργισμένη αντίδραση του προέδρου του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών αγορών νομού Λάρισας Δημητρίου Πούρικα μετά την κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο των λαϊκών αγορών για τις επόμενες 14 ημέρες. «Πρόκειται για μία άδικη και εξοντωτική απόφαση και κακώς δεν διαμαρτυρήθηκε η δημοτική αρχή κι άλλοι τοπικοί φορείς. Ένας ολόκληρος κλάδος αποδυναμώνεται, κλονίζεται» δηλώνει στην «Ε» ο κ. Πούρικας και συνεχίζει διερωτώμενος: «Προχώρησαν σε διαγνωστικά τεστ στους πάγκους των λαϊκών αγορών και διαπίστωσαν ότι αυτές είναι “υγειονομική βόμβα”; Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος υπεύθυνα πώς συνδέεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών με τα κρούσματα στον τσιγγάνικο καταυλισμό; Δηλαδή τώρα όλοι αυτοί που θα προστρέξουν στα μανάβικα και τα σούπερ μάρκετ δεν θα κινδυνεύουν; Γιατί δεν υπάρχει η ίδια μέριμνα για τη δημόσια υγεία; Προφανώς τα συμφέροντα είναι διαφορετικά. Ακουγόταν όλο αυτό το διάστημα ότι οι τσιγγάνοι γλεντούσαν και διασκέδαζαν και κάνεις αρμόδιος δεν πήγε να τους ελέγξει. Στη λαϊκή αγορά αν κάποιος φταρνιστεί, καταφθάνει σύσσωμος ο ελεγκτικός μηχανισμός. Για μια ακόμη φορά έχουμε από την Πολιτεία δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass