GREEN MARKET υπεύθυνα μαζί για τις Πασχαλινές αγορές!

Δημοσίευση: 12 Απρ 2020 15:00

Τα GREEN MARKETS τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας με απόλυτο σεβασμό τόσο στην ασφάλεια και υγιεινή του πελάτη όσο και του προσωπικού τους, προσκαλούν το καταναλωτικό κοινό να απολαύσει τις Πασχαλινές αγορές του.

Η επιχείρηση, με ιδιαίτερη ευαισθησία στις συνθήκες διαβίωσης όλων μας καθώς και στις ανάγκες του κοινού όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα, έχει εξασφαλίσει συνεργασίες και έχει εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων που διαθέτει, πιστή στη φιλοσοφία της για τη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στόχος της επιχείρησης είναι να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών σε ένα καλαίσθητο, ευχάριστο, άνετο και υγιεινό περιβάλλον με τη φιλόξενη εξυπηρέτηση που παρέχει το προσωπικό της.

Η επιχείρηση είναι και θα παραμείνει 100% ελληνική, ενώ η φιλοσοφία της είναι να στηρίζει πάντα τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, παραδοσιακές βιοτεχνίες και βιομηχανίες του τόπου μας.

Στο γιορτινό τραπέζι φέτος θα καθίσουν λιγότερα άτομα, αλλά αυτό δεν θα στερήσει από την ψυχή των Ελλήνων και την ελληνική οικογένεια, τη γιορτινή διάθεση του Πάσχα.

GREEN MARKET

Καρδίτσης 8-10, Λάρισα Τ. 2416 007765-4      Green Market

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass