«Ηλεκτρονική γέφυρα» επικοινωνίας

ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΝΗΠΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 15 Απρ 2020 15:18

Επιστολή προς τους γονείς των παιδιών των παιδικών σταθμών του Δήμου Κιλελέρ απέστειλε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, όπου γνωστοποιεί τη δυνατότητα επικοινωνίας τους με τους εκπαιδευτικούς των σταθμών, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με στόχο τη δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου των παιδιών τους στο σπίτι.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Προκειμένου να μειώσουμε την απόσταση των παιδιών με τους παιδαγωγούς στους παιδικούς σταθμούς, αποφασίσαμε με τη βοήθεια της τεχνολογίας να δημιουργήσουμε μια γέφυρα επικοινωνίας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στα μηνύματα που θα λαμβάνετε, οι εκπαιδευτικοί των παιδικών σταθμών θα καταθέτουν προτάσεις και ιδέες για να μοιραστείτε δημιουργικά τον χρόνο με τα παιδιά σας στο σπίτι, όσο διάστημα θα υφίστανται τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να αποστέλλετε τις εργασίες των παιδιών σας στους εκπαιδευτικούς.

Αυτή η δράση των παιδικών σταθμών είναι από τις ελάχιστες που πραγματοποιούνται πανελλαδικά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αγκαλιάσετε αυτή μας την προσπάθεια. Για κάθε ερώτημά σας σχετικά με αυτήν την πρωτοβουλία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Παιδικού Σταθμού Νίκαιας: 2410 922111».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass