Νέες παραιτήσεις στον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Τυρνάβου

ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ «Ε» ΟΙ ΣΤ. ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΘ. ΣΕΛΕΜΕΤΖΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2020 15:05
Ο παραιτηθείς διοικητικός  σύμβουλος κ. Στ. Φουρκιώτης Ο παραιτηθείς διοικητικός σύμβουλος κ. Στ. Φουρκιώτης

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα ΤσόλαΣοβαρά προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει η διοίκηση του νέου Κτηνοτροφικού Συλλόγου του Δήμου Τυρνάβου, μετά τις παραιτήσεις μελών του Διοικητικού Συμβούλιου,

αλλά και εκπρόσωπων κοινοτήτων, με αιχμές προς το προεδρείο για τους χειρισμούς του στο θέμα των αποζημιώσεων για τον καταρροϊκό πυρετό.
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο σύλλογο κτηνοτρόφων της χώρας που βρίσκεται σε φάση εσωτερικών προβλημάτων, καθώς άλλα δύο μέλη της 14μελούς διοίκησης παραιτούνται. Μετά τον θάνατο του Αθ. Νασίκα ακολούθησε η παραίτηση του Στ. Σπανογιάννη, με αποτέλεσμα να αντικατασταθούν από τους κ. Αρ. Γαϊτάνη και Δ. Δόκο. Με τις παραιτήσεις τώρα των Στ. Φουρκιώτη και Αθ. Σελεμετζίδη, οι οποίοι μάλιστα αφήνουν αιχμές κατά του προεδρείου, δημιουργείται και ένα επιπλέον ζήτημα αντιπροσώπευσης στη διοίκηση, καθώς τον μεν κ. Φουρκιώτη θα αντικαταστήσει ο κ. Δ. Ζιάγκας, αλλά τον κ. Σελεμετζίδη κανείς. Και αυτό διότι δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί ομαδάρχες των χωριών. Έτσι η περιοχή του Βοτανοχωρίου μένει ακέφαλη και το Δ.Σ. από 14μελές γίνεται 13μελές.
Σε κοινή τους ανακοίνωση στην «Ε» οι παραιτηθέντες Φουρκιώτης Στέργιος και Σελεμετζίδης Αθανάσιος αναφέρουν: «Η αντιμετώπιση της αποζημίωσης του καταρροϊκού πυρετού από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του συλλόγου είναι πλέον η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Για μια ακόμα φορά πληροφορούμαστε τις αποφάσεις του συλλόγου από τον Τύπο. Αποφάσεις που ποτέ δεν συζητήθηκαν και ποτέ δεν αποφασίστηκαν, παρά μόνο από τον πρόεδρο και τον γραμματέα. Τη μοναδική φορά επί έναν χρόνο τώρα που συμμετείχαμε σε απόφαση του συλλόγου ήταν όταν αποφασίστηκε ομόφωνα η κομματική ταυτότητα του κάθε μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου να μείνει μακριά και έξω από τον σύλλογο και επίσης πριν να ανακοινώνουμε στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο το οτιδήποτε, θα αποφασίζουμε όλα τα μέλη της διοίκησης το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. Ούτε απόφαση συμβουλίου δεν μπορούν να τηρήσουν. Η αντιμετώπιση δε του καταρροϊκού πυρετού είναι πέρα για πέρα πονηρή. Τον Οκτώβρη του 2019 ο πρόεδρος ζητούσε σε ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να αποδεχτεί την τροπολογία Αραχωβίτη οπωσδήποτε και μόλις ήρθε η τροπολογία Βορίδη την κατήγγειλε και την απέρριψε.
Τα συμπεράσματα ας τα βγάλει ο κτηνοτροφικός κόσμος. Επειδή όμως είμαστε υπεύθυνοι συνδικαλιστές και όχι κατευθυνόμενοι που σέβονται την ψήφο των συναδέλφων, αποφασίσαμε σήμερα το πιο σωστό και δίκαιο για αυτούς που μας τίμησαν στις εκλογές του συλλόγου. Παραιτούμαστε από τη διοίκηση του συλλόγου όχι ως ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά ως ένδειξη υπευθυνότητας. Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους. Θα ανταμώσουμε ξανά υπό νέες συνθήκες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass