Παρέμβαση Μπίζιου για επίδομα ανεργίας απασχολούμενων στις αγροτικές εργασίες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΒΟΡΙΔΗ, ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2020 15:19

Έπιασε τόπο η παρέμβαση της βουλευτή Λάρισας της ΝΔ κ. Στέλλας Μπίζιου στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το θέμα των ανέργων που επιθυμούν να εργαστούν εποχιακά ως εργάτες γης χωρίς να χάσουν τα δικαιώματά τους από το ταμείο

ανεργίας.
Η Λαρισαία βουλευτής, αφού ενημερώθηκε εκτενώς για το ζήτημα από τον Αγροτικό Καπνικό Συνεταιρισμό Ελασσόνας, ζήτησε από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη, με σχετική αναφορά που κατέθεσε πρόσφατα, να δοθεί κίνητρο στους ανέργους να απασχοληθούν στις αγροτικές εργασίες.
Κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε πρότυπη αγροτική μονάδα παραγωγής ο αρμόδιος υπουργός Μάκης Βορίδης, ο οποίος συνόδευε τον Πρωθυπουργό ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση νομοθετεί τη διατήρηση του επιδόματος ανεργίας σε όσους ανέργους επιλέξουν να εργαστούν σε αγροτικές εργασίες, άρα ότι θα λαμβάνουν και τον μισθό τους από την αγροτική εργασία και θα παίρνουν και το επίδομα.
Η κα Μπίζιου σε σχετική δήλωσή της επισημαίνει: «Η κυβέρνηση, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο ίδιος ο κ. Βορίδης έχουν αποδείξει έμπρακτα πως όχι μόνο αφουγκράζονται τις ανάγκες του πρωτογενούς τομέα, αλλά διαθέτουν και τα αντανακλαστικά που απαιτούνται για την εξεύρεση άμεσων λύσεων. Η ικανοποίησή μου είναι μεγάλη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass