Στο Αυτόφωρο δύο ιδιοκτήτες καφέ μπαρ

Κρατούνται από το βράδυ του Σαββάτου που συνελήφθησαν να σερβίρουν πελάτες -Τους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ σφράγισαν τα καταστήματα

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2020 16:21

Στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι δύο ιδιοκτήτες καφέ - μπαρ κατηγορούμενοι για παράβαση της Πράξης

Νομοθετικού Περιεχομένου περί κορονοϊού και λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ» οι ιδιοκτήτες καφέ - μπαρ, ένας 38χρονος και ένας 50χρονος συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Λάρισας μετά από ελέγχους που έγιναν λίγο πριν και μετά τις 11 προχθές το βράδυ του Σαββάτου, στο κέντρο της Λάρισας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 38χρονος βρέθηκε να σερβίρει ποτά σε πελάτες που κάθονταν σε πάσο εξωτερικά του καταστήματος. Το ίδιο, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, συνέβη και στο κατάστημα του 50χρονου ο οποίος βρέθηκε να σερβίρει ποτά σε καθήμενους πελάτες σε πάσο μπροστά από το καφέ μπαρ, με τις δύο περιπτώσεις να διαφέρουν μόνο ως προς τον αριθμό των εξυπηρετούμενων πελατών.
Από την ΕΛ.ΑΣ. βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ σε κάθε καταστηματάρχη ενώ παράλληλα σφραγίσθηκαν τα καταστήματά τους. Οι δύο καταστηματάρχες που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου, οδηγήθηκαν χθες το πρωί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών όπου διατάχθηκε η παράταση της κράτησής τους ενώ παραπέμφθηκαν - προκειμένου να δικαστούν- στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο σήμερα το μεσημέρι.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass