Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2020 15:37

Συνέλευση και εκλογές για νέο Δ.Σ. στην Ελληνική
Μέριμνα-Παιδική ΣτέγηΤην Πέμπτη 4 Ιουνίου

Έκτακτη γενική συνέλευση οργανώνει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ελληνική Μέριμνα-Παιδική Στέγη» Λάρισας,

την Πέμπτη 4 Ιουνίου και ώρα 19:00, στον χώρο της Παιδικής Στέγης (οδός 31η Αυγούστου 31), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: Εγγραφές νέων μελών, κατάθεση υποψηφιοτήτων για Δ.Σ., εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συνέλευση, πρέπει να είναι τακτοποιημένα με τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι του σωματείου. Δύνανται δε να εκπροσωπηθούν, σε περίπτωση απουσίας τους, από ένα άλλο μέλος, με έγγραφη εξουσιοδότηση.
Όποιοι εκ των μελών επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα, δύνανται να το πράξουν κατά την ημέρα των εκλογών και για 1,5 ώρα μετά την έναρξη της συνεδριάσεως, ήτοι έως τις 20:30 της 5η Ιουνίου, οπότε και θα εκκινήσει η ψηφοφορία.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας κατά την εν λόγω συνέλευση ή αναβολής λήψης απόφασης για οιονδήποτε άλλο λόγο, η πρώτη επαναληπτική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, και ώρα 19:00 στον ίδιο τόπο.

Το ΚΙΝΑΛ αποδοκιμάζει την Αννα Βαγενά

Με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου Π. Χρηστίδη για την επίθεση στην Ευαγγελία Λιακούλη

Σκληρή κριτική στη Λαρισαία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά για τη φραστική της επίθεση στη βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη ασκεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης με γραπτή δήλωσή του.
"Η κα Λιακούλη δέχθηκε μια απαράδεκτη προσωπική επίθεση από μια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με φρασεολογία που δεν έχει καμία σχέση με πολιτικό ήθος, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την ίδια την επιτιθέμενη, αφού χρησιμοποιεί προφανή ψέματα" τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.
Όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου "Το Κίνημα Αλλαγής, δίνει μάχη εδώ και χρόνια, μέσα κι έξω από τη Βουλή, για την υπόθεση της απαράδεκτης υποθήκευσης της δημόσιας περιουσίας στο ελεγχόμενο από την τρόικα υπερταμείο για 100 χρόνια, με απόφαση της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και με νόμο που αυτή θέσπισε. Πρόσφατα μάλιστα συζητήθηκε στη Βουλή και επερώτησή μας με τεκμηριωμένα στοιχεία, που αποκάλυπταν αυτό το μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο.
Με πρόσφατη απόφασή του το ΣτΕ ακύρωσε αυτή την απόφαση ως παράνομη και άνοιξε τον δρόμο στην επαναφορά όλων των υποθηκευμένων δημοσίων ακινήτων της χώρας στον ελληνικό λαό. Δικαιώνοντας τον αγώνα του Κινήματος Αλλαγής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους κυβερνητικούς συνεταίρους του, των ΑΝΕΛ, δεν δίστασαν να εκχωρήσουν τη δημόσια περιουσία, υποθηκεύοντας ακόμη και τα πιο εμβληματικά μνημεία του πολιτισμού και της ιστορίας μας.
Δυστυχώς, αντί να σιωπήσει, κάνοντας αυτοκριτική και δείχνοντας αίσθημα πολιτικής ευθύνης, ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω πρόθυμων στελεχών του, επιτίθεται και μάλιστα με επανάληψη των γνωστών καταδικασμένων πρακτικών που οδήγησαν στην αποδοκιμασία του από τον ελληνικό λαό.
Στη Λάρισα ζήσαμε μια τέτοια επίθεση στο πρόσωπο της βουλευτή μας κ. Ευαγγελίας Λιακούλη, επειδή πήρε την πρωτοβουλία να θέσει το θέμα των ακινήτων της Λάρισας στην Κυβέρνηση με σχετική ερώτησή της.
Δέχθηκε μια απαράδεκτη προσωπική επίθεση από μια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με φρασεολογία που δεν έχει καμία σχέση με πολιτικό ήθος, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την ίδια την επιτιθέμενη, αφού χρησιμοποιεί προφανή ψέματα.
Εμείς, στο Κίνημα Αλλαγής είμαστε περήφανοι για τη βουλευτή μας, για την κοινωνική της πορεία και την προσφορά της στα κοινά και στον εθελοντισμό, με διακρίσεις που η κοινωνία της Λάρισας έχει πολλαπλώς αναγνωρίσει. Οι αήθεις επιθέσεις δεν την αγγίζουν. Η δική μας απάντηση είναι η συνέχιση της δουλειάς μας, με μεγαλύτερη ένταση σε όλα τα μέτωπα και, προφανώς, στο μείζον θέμα της προστασίας της δημόσιας περιουσίας" καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Χρηστίδης.

Δρομολόγια ΚΤΕΛ για τα παράλια του Αγ. Πνεύματος
Εκτακτα δρομολόγια προς Πλαταμώνα και Αγιόκαμπο, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (Σάββατο 6, Κυριακή 7 και Δευτέρα 8 Ιουνίου), θα εκτελέσει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
-Λάρισα- Πλαταμώνας: 11.30, 13.00, 14.30, 19.00
-Πλαταμώνας-Λάρισα: 12.40, 15.40, 18.10, 20.10
-Πόροι-Λάρισα: 12.30, 15.30, 18.00, 20.00
-Λάρισα-Αγιόκαμπος-Βελίκα: 11.00, 14.30, 17.00
-Βελίκα-Αγιόκαμπος-Λάρισα: 13.00, 16.00, 19.00

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass