Χρώμα και παιχνίδια στις αυλές των δημοτικών

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2020 15:12

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») Του Γ. Γκαντέλου

Χρώμα στα προαύλια των σχολείων έβαλαν το Σάββατο, πραγματοποιώντας δράση

στα δημοτικά της πόλης των Φαρσάλων, το συμβούλιο της Κοινότητας Φαρσάλων, σε συνεργασία με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, δασκάλους και την Α/θμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φαρσάλων, ζωγραφίζοντας και δημιουργώντας διαδραστικά παιχνίδια για τους μαθητές. Από νωρίς το πρωί, όλοι μαζί βοήθησαν, στρώθηκαν στη δουλειά και ζωγράφισαν όμορφα, κλασικά, παιδικά παιχνίδια στα προαύλια των σχολείων. Οι αυλές των δημοτικών έγιναν πιο όμορφες και οι μαθητές και μαθήτριες υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τα παιχνίδια, βάζοντας και αυτοί τη δικιά τους πινελιά, περνώντας παράλληλα ένα δημιουργικό πρωινό. Με τη συγκεκριμένη κίνηση ενισχύεται το κίνητρο να γίνουν πιο όμορφες οι σχολικές αυλές, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές να έχουν ακόμα έναν επιπλέον και ασφαλή χώρο, όπου θα μπορούν να παίζουν, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.
Στη δράση συμμετείχαν, η πρόεδρος της Κοινότητας Φαρσάλων Θεοδώρα Πρεκατέ, οι τοπικοί σύμβουλοι Κων/νος Βαρακλιώτης, Γιώργος Βαγγελός, Δημήτρης Πατσιούρας, Φωτεινή Πιτσιάβα και Θανάσης Γεροβασίλης, ενώ επίσης παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων Σοφία Χατζηπλή, Δέσποινα Συροπούλου, ο δημ. σύμβουλος Φαρσάλων Κων/νος Μπρόζος, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και δάσκαλοι των παραπάνω εκπαιδευτικών μονάδων.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass