Συνεδριάζει διά ζώσης αλλά κεκλεισμένων των θυρών

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2020 15:00

Συνεδρίαση διά ζώσης κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου και ώρα 18:00 το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη, προτάσεις ψηφισμάτων και επερωτήσεις από την αντιπολίτευση.


Α) Επερωτήσεις της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για έκτακτη επιχορήγηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 και για τους σχεδιασμούς ανάπτυξης στον Κίσσαβο.
Της περιφερειακής παράταξης «Θεσσαλία - Πράσινη Περιφέρεια» για την επικείμενη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα βουνά του Ασπροποτάμου.  
Της περιφερειακής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για τα Αιολικά Πάρκα στα Άγραφα, στον Κόζιακα, στον Κίσσαβο και στο Πήλιο, για τις περιβαλλοντικές καταστροφές στην περιοχή Αμπελάκια (πρώην Ξενία) και στην Μπανάνα Σκιάθου.
Β) Προτάσεις ψηφισμάτων.
Της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για τη διεκδίκηση μέτρων προστασίας των ανέργων, για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στη δημόσια υγεία.
Από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης, που αφορούν στον νομό Λάρισας ξεχωρίζουν η τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Aθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων για το έργο «Δημιουργία σημείου πολιτιστικής διασύνδεσης στο μνημείο Γενί τζαμί στη Λάρισα» και η πρόσληψη προσωπικού στη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με σύναψη σύμβασης εργασίας Ορισμένου Χρόνου για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
*Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού Περιφέρειας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου, με αφορμή τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στην οποία συζητείται η έγκριση της κατασκευής του εργοστασίου SRF στον Βόλο προγραμματίζει ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Σε ανακοίνωση του Συλλόγου καταγγέλλεται «η δημοτική αρχή Βόλου που έδωσε ανερυθρίαστα τη δική της έγκριση και απαιτείται από το Περιφερειακό Συμβούλιο: Να πει ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στην καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ.  Να ανακαλέσει τον ΠΕΣΔΑ που συνέταξε και ενέκρινε και δίνει τη δυνατότητα της καύσης και της δημιουργίας εργοστασίων SRF. Να απορρίψει την κατασκευή εργοστασίων SRF στον Βόλο και στη Θεσσαλία. Δεν θα επιτρέψουμε να μας γεμίσουν καρκίνο, για χάρη της «πράσινης ανάπτυξης» και της κερδοφορίας των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass