Ξεκινούν εργασίες για παιδική χαρά στην πλατεία Ανθούπολης

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2020 20:41
Η νέα παιδική χαρά θα αντικαταστήσει εκείνη που αποξηλώθηκε  για την ανέγερση του νέου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Η νέα παιδική χαρά θα αντικαταστήσει εκείνη που αποξηλώθηκε για την ανέγερση του νέου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού

Εντός των επόμενων ημερών ξεκινούν οι εργασίες δημιουργίας νέας παιδικής χαράς στην πλατεία Δημάρχου Αστεριάδη, στη συνοικία της Ανθούπολης, στο πλαίσιο εκτέλεσης του δημοτικού έργου «Συντήρηση κοινόχρηστων χώρων».


Η ανάγκη για καινούρια παιδική χαρά προέκυψε κατόπιν επανειλημμένων αιτημάτων των κατοίκων, καθώς στην προαναφερθείσα πλατεία υπήρχε παιδική χαρά, η οποία αποξηλώθηκε και στη θέση της ανεγέρθηκε Δημοτικός Παιδικός Σταθμός. Σύμφωνα με την προϊσταμένη του τμήματος συντήρησης υπαίθριων χώρων της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Λαρισαίων, αρχιτέκτονα μηχανικό ΠΕ κ. Ειρήνη Σταθακοπούλου, η νέα παιδική χαρά εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμη μέσα στο καλοκαίρι και μεταξύ άλλων η μελέτη της προβλέπει τη δημιουργία περίφραξης, βρύσης, καθιστικών, την τοποθέτηση πιστοποιημένων οργάνων για το παιχνίδι των ανήλικων παιδιών και την επίστρωση του χώρου της με βότσαλο, κατάλληλο για χρήση του σε παιδικές χαρές.
Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass