«Καλούμε τη δημοτική αρχή να αλλάξει άποψη για τη Γιάννουλη»

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2020 15:53

«Διαβάσαμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον την απάντηση του Δήμαρχου στην πρότασή μας για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στη Γιάννουλη έτσι ώστε να καταστεί Πανελλήνιο Κέντρο Αθλητισμού. Υποστήριξε ο δήμαρχος Λαρισαίων πως «σε ό,τι αφορά στην

πρόταση της μείζονος μειοψηφίας για δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στην περιοχή της Γιάννουλη, προς το παρόν έχουμε ενστάσεις. Η Γιάννουλη βρίσκεται πολύ κοντά σε πληθώρα αθλητικών εγκαταστάσεων, και σίγουρα από την πόλη της Λάρισας δεν φαίνεται να λείπουν οι αθλητικές υποδομές».
Σύμφωνα δηλαδή με την άποψη του κ. Δήμαρχου δεν θα έπρεπε συνοικίες της Λάρισας όπως π.χ. το Αβέρωφ ή η Νέα Πολιτεία να έχουν δικές τους αθλητικές εγκαταστάσεις γιατί υπάρχουν σε άλλες συνοικίες, όπως στο Αλκαζάρ. Ή δεν θα έπρεπε η Γιάννουλη να έχει αγροτικό ιατρείο γιατί υπάρχουν δύο νοσοκομεία στη Λάρισα και προφανώς δεν θα έπρεπε να έχει χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων γιατί υπάρχουν στη Λάρισα. Ενδεχομένως δεν θα έπρεπε να έχει ούτε σχολεία, αφού η πόλη της Λάρισας έχει σχολεία».
Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωση – απάντηση στον δήμαρχο Λαρισαίων η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο κα Ρένα Καραλαριώτου, ενώ συνεχίζει λέγοντας: «Να ενημερώσουμε τον Δήμαρχο ότι η Γιάννουλη είναι μια πολύ μεγάλη κοινότητα με πληθυσμό περίπου 10.000 κατοίκων, δικαιούται να είναι αυτοτελής σε όλους τους τομείς και σίγουρα δεν μπορεί να αποτελεί τον φτωχό συγγενή του Δήμου Λαρισαίων. Καλούμε τη δημοτική αρχή να αλλάξει άποψη για τη Γιάννουλη κα να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματά της και την ανάπτυξή της.
Η Γιάννουλη έχει μακρά ιστορία σε θέματα αθλητισμού, έχει ανθρώπους, σωματεία και ομάδες που γνωρίζουν τα θέματα και μπορούν να προσφέρουν με τις απόψεις τους μέσα από έναν γόνιμο διάλογο. Η Γιάννουλη αξίζει πολύ περισσότερα».
«Καλούμε τον Δήμαρχο να εξετάσει την πρότασή μας για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου, να επισκεφτεί την περιοχή για να ενημερωθεί, να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του αθλητισμού και όλοι μαζί να αναδείξουμε τη Γιάννουλη σε μια σύγχρονη, πιο ανθρώπινη, πιο λειτουργική συνοικία», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η κα Καραλαριώτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass