Σε αναπτυξιακό οργανισμό της Τ.Α. μετεξελίσσεται η ΑΕΝΟΛ

Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2020 16:15

Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Εταιρείας Νομού Λάρισας ΑΑΕ Ο.Τ.Α. «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.» με μοναδικό θέμα την προσαρμογή της Εταιρείας στις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν. 4674/2020, έγινε προχθές Πέμπτη στην Ελασσόνα.

Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Ελευθέριος Φουρκιώτης ενημέρωσε τους μετόχους για τα νέα δεδομένα και τις προοπτικές συνεργασίας που θα δημιουργηθούν με την προσαρμογή της εταιρείας στις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν. 4674/2020 και συνεπώς τη μετατροπή της σε «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ».
«Η εταιρεία μας, τόνισε ο κ. Φουρκιώτης, λειτουργεί με επιτυχία επί 27 έτη, αποτελεί τον μοχλό ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών μας και επιτέλεσε σε ικανοποιητικό βαθμό τα καθήκοντα που της ανατέθηκαν.
Η διεύρυνση των ασκούμενων δραστηριοτήτων, που πραγματοποιείται με τον Ν. 4674/2020, εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των Ο.Τ.Α., δεδομένου ότι οι Ο.Τ.Α. μας θα αυξήσουν την τεχνική τους ικανότητα και επάρκεια στην υλοποίηση του έργου τους και η ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Λάρισας θα έχει στη διάθεσή της ένα νέο και σύγχρονο αναπτυξιακό εργαλείο. Για την εταιρεία μας η απόφαση προσαρμογής της αποτελεί ίσως μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις της, δημιουργώντας νέες συνθήκες εργασίας, προοπτικές ανάπτυξής της και παράλληλα αποτελεί μία σημαντική πρόκληση, που μόνο μέσα από στενή συνεργασία με τους Ο.Τ.Α. θα επιτύχει».  Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων, με αυξημένη απαρτία, επικύρωσε την απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας και έδωσε την έγκρισή της για μετατροπή της εταιρείας σε Αναπτυξιακό Οργανισμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass