Διαδραστικά επιδαπέδια παιχνίδια ομορφαίνουν σχολεία των Φαρσάλων

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2020 18:37

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Μία πρωτοπόρα για τα τοπικά δεδομένα πρωτοβουλία ανέλαβαν από κοινού ο Δήμος Φαρσάλων και η Δημοτική Κοινότητα Φαρσάλων σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των τεσσάρων Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

Οι αύλειοι χώροι των σχολείων πλέον κοσμούνται σε σημεία του δαπέδου από καλαίσθητα, πολύχρωμα σχέδια και ζωγραφιές, τα οποία όμως ταυτόχρονα, αποτελούν και ευκαιρία για ένα διαδραστικό παιχνίδι για τα παιδιά, αλλά και για έναν μοντέρνο τρόπο εκγύμνασης, σύμφωνα με τις σύγχρονες πρακτικές.
Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως για να ολοκληρωθεί η πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τη Δημοτική Κοινότητα Φαρσάλων και χρηματοδοτήθηκε από τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φαρσάλων, εργάστηκαν δεκάδες εθελοντές, αιρετοί, εκπαιδευτικοί, γονείς κ.ά.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου επισκέφθηκε την Τετάρτη το 1ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων, μαζί με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Σταύρο Κουκουλιό και την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων κ. Θεοδώρα Πρεκατέ. Εκεί συναντήθηκαν με τον διευθυντή του Σχολείου κ. Χρήστο Καρρά και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μαρία Μπρότσικα.
«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το τι μπορεί να πετύχει κανείς όταν υλοποιεί μία όμορφη ιδέα κινητοποιώντας τις δυνάμεις του εθελοντισμού. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συμμετείχαν σ’ αυτή την προσπάθεια, το αποτέλεσμα της οποίας σήμερα ομορφαίνει τους αύλειους χώρους των Δημοτικών μας Σχολείων και παράλληλα προσφέρει παιχνίδι και εκγύμναση στα παιδιά» δήλωσε ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass