Εκκλησιαστικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2020 15:33

Αγρυπνία για την εορτή των Αγίων Αναργύρων στον Αγιο Αχίλλιο

Σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, θα τελεστεί ιερά αγρυπνία στον Άγιο Αχίλλιο, για την εορτή των Αγίων ιαματικών και θαυματουργών Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού.

Θα περιλαμβάνει την ακολουθία του Αγιασμού, το Μικρό Απόδειπνο, τον Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα μπορούν να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων. Αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου το πρωί δεν θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

 

Αγρυπνία στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

Σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί Ιερά αγρυπνία προς τιμήν των Αγίων Αναργύρων από τις 9 μ.μ. έως τις 12 π.μ. στην Αγία Ειρήνη, στο Κατωχώρι Φαρσάλων

 

.Εορτή Αγίων Αναργύρων στον Αγιο Αθανάσιο Λαρίσης

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Αθανασίου Λαρίσης τη μνήμη των Αγίων ενδόξων θαυματουργών και ιαματικών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Σήμερα Τρίτη, 7 με 8:30 πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου (7 με 10), όρθρος και Θεία Λειτουργία και στο τέλος το ύψωμα των Αγίων Αναργύρων. Στις 7 με 8:15 μ.μ. μεθέορτος εσπερινός και η παράκληση των Αγίων Αναργύρων. Όλες οι ακολουθίες θα τελεσθούν στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου. Ο υπόγειος ναός των Αγίων Αναργύρων, θα παραμείνει ανοιχτός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα της εορτής, ώστε να μπορούν οι πιστοί να προσκυνήσουν.

 

Πανηγυρίζουν οι Αγιοι Ανάργυροι Δήμου Κιλελέρ

Αύριο Τετάρτη 1η Ιουλίου πανηγυρίζει ο ιερός ναός των Αγίων Αναργύρων στο ομώνυμο χωριό του Δήμου Κιλελέρ. Σήμερα, Τρίτη, παραμονή της εορτής στις 7:30 μ.μ. θα τελεστεί εσπερινός με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα. Αύριο Τετάρτη το πρωί θα τελεστεί πανηγυρική θεία λειτουργία, αρτοκλασία, κήρυγμα και το ύψωμα των Αγίων Αναργύρων.

 

Πανηγυρίζουν οι Αγιοι Ανάργυροι Αμυγδαλέας

Αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων στην Αμυγδαλέα Λάρισας. Σήμερα, Τρίτη, παραμονή της εορτής, στις 7 μ.μ. θα τελεστεί εσπερινός με αρτοκλασία. Αύριο Τετάρτη πρωί θα τελεστεί θεία λειτουργία.

 

Γιορτάζουν οι 12 Απόστολοι στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στην ενορία των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης. Χθες βράδυ τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και αρχιερατικός εσπερινός, παρουσία του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου. Σήμερα Τρίτη το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και στις 6 το απόγευμα περιφορά της ιεράς εικόνας και παράκληση. Αύριο το πρωί Θεία Λειτουργία και το απόγευμα στις 7 ιερό ευχέλαιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass