Νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2020 15:30

Δεύτερο πρόγραμμα για όλους όσοι έμειναν εκτός της τελικής λίστας των δικαιούχων του «Τουρισμός για όλους» ετοιμάζει το Υπουργείο Τουρισμού.

Το νέο πρόγραμμα θα αφορά σε ταξιδιωτικά γραφεία, ώστε να υπάρχουν ακόμα πιο ολοκληρωμένα πακέτα με εκδρομές. Σύμφωνα με το Υπουργείο, μέσα στις επόμενες ημέρες οι δικαιούχοι, οι οποίοι δεν κληρώθηκαν σε πρώτη φάση, θα ενταχθούν σε αυτό το δεύτερο πρόγραμμα προκειμένου να μην αποκλειστεί κανένας απ’ όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή και πληροί τα εισοδηματικά κριτήρια.
Σημειώνεται πως η ζήτηση για το πρόγραμμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τους δικαιούχους να ανέρχονται σε 740.000, ενώ το πρόγραμμα αρχικά είχε σχεδιαστεί για 250.000.
Η λίστα που ανακοινώθηκε καλύπτει 635.000 πολίτες. Θυμίζουμε πως οι κληρωθέντες έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2020 μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους μέσω e-voucher, το οποίο λαμβάνεται με τη χρήση των κωδικών TAXISnet μέσω της πλατφόρμας https://www.tourism4all.gov.gr/.
Το σύνολο του κόστους της διαμονής βαρύνει τον δικαιούχο, ενώ αν επιθυμεί να παραμείνει πέραν των 4 διανυκτερεύσεων, τις οποίες καλύπτει το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», η συμφωνία για το ενοίκιο του καταλύματος γίνεται ανάμεσα στον πάροχο και τον δικαιούχο. Το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται σε αυτή τη συμφωνία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass